Χρ. Παππά: Περιπέτεια υγείας για τη μητέρα της! Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο

Χρ. Παππά: Περιπέτεια υγείας για τη μητέρα της! Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο


Όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες η ίδια η ηθοποιός και επιχειρηματίας, η μητέρα της Νικολέτα στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία η ίδια έπρεπε να υποβληθεί στη συγκεκριμένη εγχείρηση στη μέση της και φυσικά ήθελε να είναι κοντά της.

Δείτε το βίντεο όπου η ηθοποιός αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της μητέρας της.

Μάλιστα, ενώ είχε κατέβει στη Μύκονο για το τριήμερο και σκόπευε να παραμείνει εκεί για αρκετό διάστημα προκειμένου να επιτηρεί τα μαγαζιά της στο νησί, επέστρεψε στην Αθήνα ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της.

Σήμερα έγινε το χειρουργείο και όλα πήγαν κατ’ ευχή και η Χριστίνα Παππά, απαλλαγμένη πλέον από άγχος για την πορεία της υγείας της μητέρας της, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε στη λεζάντα:

«Μάνα είναι μόνο μία!! Ότι και να μου κάνει, όσο και αν μαλώνω, χάνω τον κόσμο στην ιδέα ότι μπορεί κάτι να της συμβεί! Μανούλα μου σ’ αγαπώ παρά μα παρά πολύ !! Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει πάντα καλά μανούλα μου!

Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Ασκληπείο, την διεύθυνση, τον καταπληκτικό γιατρό νευροχειρουργό Χρήστο Γώγο, την αναισθησιολόγο Μαρία Ράχη και όλες τις νοσοκόμες! Ένα μεγάλο μπράβο για τη συνέπεια, την προσοχή, όλα!!»

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία αλλά και φωτό της ηθοποιού μαζί με τη μητέρα της σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE