Ο J Balvin και ο σκυλάκος του βρίσκουν την αληθινή αγάπη στο Animated Video του «Azul»

Ο J Balvin και ο σκυλάκος του βρίσκουν την αληθινή αγάπη στο Animated Video του «Azul»


Μια ασυνήθιστη αγάπη βρίσκει ο J Balvin στο animated video του τραγουδιού «Azul».

Ο J Balvin δείχνει προσήλωση στο πλάνο του να οπτικοποιήσει όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του «Colores» με χωριστά music videos.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το τραγούδι «Azul» (Μπλε), για το οποίο δημιουργήθηκε ένα εκπληκτικό animated video με κεντρικό πρωταγωνιστή τον αντίστοιχο χαρακτήρα του Κολομβιανού τραγουδιστή.

«Κλείσαμε τα μάτια μας ως ομάδα εργασίας και επικράτησε το μπλε χρώμα. Την παραγωγή έκανε ο Sky και συνεργάστηκε μαζί μας και ο Justin Quiles», σχολίασε ο J Balvin στο Apple Music αναφορικά με το «Azul».

«Είναι ένα πολύ αναζωογονητικό τραγούδι στο οποίο μιλάμε για μια γυναίκα που ζει τη ζωή της με τον τρόπο που θέλει, ανεξάρτητα. Κάνει τα πράγματα με τον τρόπο της και δεν μπορούν να τη θέσουν υπό έλεγχο», εξήγησε.

Όπως και στα προηγούμενα τραγούδια από το concept album «Colores» που απέκτησαν τα δικά του music videos, τη σκηνοθεσία του «Azul» έχει επιμεληθεί ο Colin Tilley, πλαισιωμένος από μία ομάδα με ταλαντούχους animators και 3D γραφίστες.

Στο βίντεο του «Azul» πρωταγωνιστούν οι animated χαρακτήρες του J Bavlin και του γλυκύτατου σκυλάκου του, ενώ κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπλε χρώματος σε σύμπνοια με τον τίτλο του τραγουδιού.

Το άλμπουμ «Colores» κυκλοφόρησε από τη Universal Music Latino τον προηγούμενο Μάρτιο.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE