Ο Νικόλας Καραναστάσης διηγείται μια ιστορία καθημερινότητας από «Το Κρεβάτι» του

Ο Νικόλας Καραναστάσης διηγείται μια ιστορία καθημερινότητας από «Το Κρεβάτι» του


Μια ιστορία καθημερινότητας διηγείται με χορευτική διάθεση ο Νικόλας Καραναστάσης.

Ο Νικόλας Καραναστάσης συστήνει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Το Κρεβάτι».

Ανήκει στην γενιά που μεγάλωσε με Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά και δίσκους του Παύλου Σιδηρόπουλου. Θεωρεί μεγάλο κεφάλαιο τις μουσικές του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Θέλει η Τέχνη να είναι η αρχή και το τέλος, της καθημερινότητάς του.

Μετά το τραγούδι «Οι Λύκοι» για τις ανάγκες της συνέχειας της τηλεοπτικής σειράς «Οργή», ο Νικόλας Καραναστάσης συμπράττει δημιουργικά με μερικούς από τους πιο αξιόλογους μουσικούς της γενιάς του.

Με funky στοιχεία και χορευτική διάθεση, διηγείται με το δικό του ξεχωριστό τρόπο άλλη μια ιστορία καθημερινότητας, αυτή τη φορά από «Το Κρεβάτι» του.

«Αγάπη μου τι όμορφη που μοιάζει τα βράδια που όλο θέση στο κρεβάτι μου αλλάζεις, αγάπη μου τι όμορφα που φεύγεις τις νύχτες στα κρυφά και μ’αποφεύγεις», τραγουδά ο Νικόλας Καραναστάσης.

Στο τραγούδι συμμετέχουν οι ταλαντούχοι μουσικοί Jim Staridas (τρομπόνι), Νίκος Κερκύρας (πιάνο), Νίκος Σταδιάτης (ακορντεόν) και Γιώργος Ρετίκας (κιθάρες). Την ενορχήστρωση έκανε ο Stavros Vanderwilt ενώ τον προγραμματισμό και τη διεύθυνση παραγωγής επιμελήθηκε ο Κυριάκος Κυριακού.

Το single «Το Κρεβάτι» του Νικόλα Καραναστάση κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE