Η «Ταράτσα του Φοίβου» επιστρέφει από το «Άλσος» με μία COVID-19 Edition

Η «Ταράτσα του Φοίβου» επιστρέφει από το «Άλσος» με μία COVID-19 Edition


Το χειροποίητο πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά μετακομίζει στο «Άλσος».

Η «Ταράτσα του Φοίβου» επιστρέφει για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας και αλλάζει στέκι.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του θα υποδεχθούν το κοινό στο «Άλσος» στο Πεδίο του Άρεως με μία «COVID-19 Edition» της «Ταράτσας».

Το χειροποίητο πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, που εμφανίστηκε ξαφνικά πάνω απ’ την πόλη το καλοκαίρι του 2017, συγκέντρωσε πλήθος καλλιτεχνών του τραγουδιού, του θεάτρου, του stand-up comedy, του μπουρλέσκ και της τέχνης της μαγείας και στηρίχτηκε στα δύο πρώτα χρόνια του από χιλιάδες θεατές, είναι πάλι εδώ για ένα ακόμα καλοκαίρι.

Η «Ταράτσα του Φοίβου» επιστρέφει από την Πέμπτη 23 Ιουλίου με ένα μόνιμο θίασο που αποτελείται από τους ήδη «συνεννοημένους».

Τη γνωστή πηγή φωτός και θεαματικό πολυεργαλείο Θανάση Αλευρά, σε ακόμα πιο δαιμονισμένη έκδοση, την τραγουδίστρια της φαντασίας μας Νεφέλη Φασούλη, τον εκκωφαντικό μάγο Alex De Paris και τον Λόρδο Βύρωνα Θεοδωρόπουλο στο stand-up και στα κείμενα, με τα αδιάκοπα κωμικά ερωτηματικά του να προστίθενται στα δικά μας.

Μαζί τους για άλλη μία χρονιά και η εκστατική δημιουργική ομάδα του μαγεμένου σκηνοθέτη Άγγελου Τριανταφύλλου.

Δείτε και μοιραστείτε – άφοβα – το χιουμοριστικό video της φετινής «Ταράτσα του Φοίβου», στο οποίο συμμετέχει ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος:Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE