Ακυρώνεται οριστικά το Coachella 2020 λόγω του COVID-19

Ακυρώνεται οριστικά το Coachella 2020 λόγω του COVID-19


Ακυρώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Coachella.

Το Coachella 2020 ακυρώνεται οριστικά κατόπιν απόφασης των υγειονομικών αρχών στην κομητεία Riverside της Καλιφόρνιας, σύμφωνα με δημοσίευμα των The Los Angeles Times.

Το φεστιβάλ είχε προγραμματιστεί αρχικά να πραγματοποιηθεί τον προηγούμενο Απρίλιο, όμως αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο λόγω της πανδημίας του COVID-19. Τελικά φαίνεται ότι το Coachella οδηγείται στην οριστική ακύρωσή του για πρώτη φορά στην εικοσαετή ιστορία του.

«Ανησυχώ καθώς αυξάνονται οι ενδείξεις ότι η νόσος COVID-19 θα μπορούσε να επιδεινωθεί το φθινόπωρο», δήλωσε στους The Los Angeles Times ο Δρ. Cameron Kaiser, αρμόδιος για τη δημόσια υγεία στην κομητεία Riverside, στην οποία υπάγεται η πόλη Ίντιο που φιλοξενεί ετησίως το Coachella.

«Επιπλέον, εκδηλώσεις όπως το Coachella και το Stagecoach εμπίπτουν στο 4ο Στάδιο του σχεδίου του Κυβερνήτη Newsom (σ.σ. για την επαναλειτουργία της Καλιφόρνιας), ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα απαιτούταν η ύπαρξη θεραπείας ή εμβολίου (για τον COVID-19) για να προχωρήσει σε αυτό το στάδιο», συνέχισε ο Δρ. Kaiser.

«Δεδομένων των προβλεπόμενων συνθηκών και δυνατοτήτων, δεν θα ένιωθα άνετα να προχωρήσω. Αυτές οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται ελαφρά τη καρδία με τη γνώση ότι πολλοί άνθρωποι θα επηρεαστούν. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι η υγεία της κοινότητας», τόνισε.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg μετέδωσε ότι η Goldenvoice, η εταιρεία παραγωγής που διοργανώνει το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ, φέρεται να ζητά από τους καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν φέτος στο Cοachella να μεταφέρουν τις εμφανίσεις τους για το 2021.

Επικεφαλής του Coachella θα ήταν ο Travis Scott, ο Frank Ocean και οι Rage Against the Machine.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE