Το μήνυμα της Beyoncé στους αποφοίτους του 2020

Το μήνυμα της Beyoncé στους αποφοίτους του 2020


«Ένας από τους κύριους σκοπούς της τέχνης μου είναι να δείξω στον κόσμο την ομορφιά των μαύρων ανθρώπων», είπε η Beyoncé στην τάξη του 2020.

Η Beyoncé ήταν μεταξύ του πλήθους των επωνύμων που συμμετείχαν στη διαδικτυακή τελετή αποφοίτησης «Αγαπητή Τάξη του 2020», την οποία διοργάνωσαν ο Barack και η Michelle Obama σε συνεργασία με το YouTube.

Η 38χρονη τραγουδίστρια συνεχάρη τους Αμερικανούς μαθητές για την αποφοίτησή τους μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο διάρκειας σχεδόν 10 λεπτών.

«Φτάσατε. Εδώ, στη μέση μιας παγκόσμιας κρίσης, μιας φυλετικής πανδημίας και της παγκόσμιας οργής για την παράλογη δολοφονία ενός ακόμη άοπλου μαύρου ανθρώπου. Και τα καταφέρατε ακόμα και έτσι. Έχουμε δει ότι όταν οι καρδιές όλων μας τεθούν σε θετική δράση, μπορούν να ξεκινήσουν τους τροχούς της αλλαγής», είπε.

«Δεν μπόρεσα να ζήσω το κολέγιο όπως μερικοί από εσάς», σχολίασε η Beyoncé γελώντας και πρόσθεσε: «Ή τα πάρτι της πανεπιστημιούπολης που σε έκαναν να παλεύεις την επόμενη μέρα στην αίθουσα. Αν και αυτό θα μπορούσε να ήταν διασκεδαστικό».

«Οι γονείς μου μού δίδαξαν την αξία της εκπαίδευσης, πώς να είμαι αυθεντική στις πράξεις μου και πώς να τιμώ την ατομικότητα και τη σημασία της επένδυσης στον εαυτό μου».

Beyoncé - Hit Channel

Η Beyoncé μοιράστηκε στη συνέχεια τις προσωπικές εμπειρίες της, θέλοντας να ενθαρρύνει τους σπουδαστές να ανακαλύψουν τους εαυτούς τους.

«Υπήρξε ένα καθοριστικό σημείο καμπής στη ζωή μου όταν επέλεξα να δημιουργήσω τη δική μου εταιρεία πριν από πολλά χρόνια. Έπρεπε να πιστέψω ότι ήμουν έτοιμη και οι γονείς μου και μέντορές μου, μου έδωσαν τα εργαλεία που χρειαζόμουν για να πετύχω. Αλλά αυτό ήταν τρομακτικό», περιέγραψε.

Η αστέρας της μουσικής τόνισε επίσης το σεξιστικό χαρακτήρα της μουσικής βιομηχανίας και υπογράμμισε πως ο χώρος δεν θεωρεί μέντορα καμία γυναίκα. Όπως σημείωσε, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της δικής της εταιρεία ψυχαγωγίας, της Parkwood Entertainment, όπου έχει σημασία η άποψη όλων.

«Ένας από τους κύριους σκοπούς της τέχνης μου εδώ και πολλά χρόνια είναι αφιερωμένος στο να δείξω στον κόσμο την ομορφιά των μαύρων ανθρώπων. Μην αφήνετε τον κόσμο να σας κάνει να νιώθετε ότι πρέπει να έχει μία συγκεκριμένη εμφάνιση για να τα πάτε εξαιρετικά καλά», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, η Beyoncé έδωσε ορισμένες τελευταίες συμβουλές στην τάξη του 2020.

«Αν είστε μέλος μιας ομάδας που δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στην κεντρική σκηνή, δημιουργήστε τη δική σας σκηνή», προέτρεψε τους αποφοίτους. «Μην μιλάτε μόνο για το τι θα κάνετε, μην ονειρεύεστε μόνο τι θα κάνετε, μην κρίνετε κάποιον άλλον για αυτό που δεν κάνει. Πρέπει να γίνετε αυτή η δράση και να κάνετε αυτό που θέλετε», κατέληξε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE