«Στο σπίτι με τους Πυξ Λαξ» για μια ανεπανάληπτη βραδιά

«Στο σπίτι με τους Πυξ Λαξ» για μια ανεπανάληπτη βραδιά


Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες και μοναδικές ερμηνείες έχουν ετοιμάσει οι Πυξ Λαξ.

Οι παλιές αγάπες έρχονται στο Mega και μένουν «Στο σπίτι με τους Πυξ Λαξ» για μια ανεπανάληπτη βραδιά την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Το αγαπημένο συγκρότημα μπαίνει στο στούντιο με παιχνιδιάρικη διάθεση παρέα με τους μουσικούς αλλά και αγαπημένους φίλους για να θυμίσει σε όλους μας «τι είναι αυτό που μας ενώνει…».

Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα.

Οι Πυξ Λαξ έρχονται στο Mega γεμάτοι μουσικές και την πείρα αρκετών δεκαετιών, για να μας οδηγήσουν στο δικό τους μουσικό σύμπαν.

Γιατί η μουσική τους γοητεύει, σαγηνεύει, παρασύρει. Αλλά και απελευθερώνει. Η δική τους φιλία έγραψε ιστορία.

Συνόδεψαν τις χαρές και τις λύπες μας, τα ξενύχτια, τα νεύρα και τα δάκρυα, τις αγάπες, τους όρκους και τις απιστίες. Και τώρα με μια αστείρευτη δύναμη θέλουν να μας ενώσουν όλους σε μια ατμόσφαιρα ζεστή, φιλική και συντροφική και συνάμα ρυθμική.

Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής υποδέχεται στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους: Την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη.

Ένα ταξίδι στα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας των Πυξ Λαξ στην ελληνική μουσική με όχημα ήχους, μελωδίες και λόγια από τραγούδια που θα γίνουν «…απλά η αφορμή».

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 11 το βράδυ στο Mega.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE