Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα μαγιό που έχει φορέσει μέχρι στιγμής «τα σπάνε»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα μαγιό που έχει φορέσει μέχρι στιγμής «τα σπάνε»


Η Queen Dina, λοιπόν, έχει ξεκινήσει ήδη τα μπάνια της και απολαμβάνει στιγμές καλοκαιριού, κάνοντας ηλιοθεραπεία και παίζοντας με τον φακό.

Η θάλασσα φαίνεται να είναι μεγάλη της αγάπη, αφού ήδη την επισκέπτεται με συνέπεια, ενώ μάλιστα έχει αρχίσει να φορά τα μαγιό της, τα οποία έχουν στυλιστικό ενδιαφέρον. Μπικίνι αλλά και ολόσωμα είναι στη λίστα της και αναδεικνύουν την θηλυκότατη σιλουέτα της, η οποία να αναφέρουμε ότι με την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί έχει πάει σε άλλο level.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, έχει φορέσει αρκετά με το μαύρο να είναι το αγαπημένο της, τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμο, αλλά και με μοτίβα. Ακόμη, το μαύρο ολόσωμο με το ιδιαίτερο κόψιμο που την είδαμε να φοράει στη Μύκονο μας άρεσε πολύ και αν είσαι κι εσύ fan Αυτού του είδους τότε δεν έχεις παρά να το τσεκάρεις και γιατί όχι να το τολμήσεις κι εσύ.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα μαγιό που έχει φορέσει μέχρι στιγμής και σου τα παρουσιάζουμε. Και είναι μόλις η αρχή του καλοκαιριού, άρα φαντάσου πόσα ακολουθούν ακόμη…

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE