Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!


Μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν! Και μπορεί η καλλονή να δήλωνε πριν από λίγες μέρες ότι ετοιμάζονταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ότι έκανε πρόβα νυφικού, τελικά όμως το ζευγάρι αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισε!

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αγαπημένος της καλλονής μιλώντας στο Happy Day και αποκαλύπτοντας τους λόγους του ξαφνικού χωρισμού τους.

Συγκεκριμένα είπε: «Ναι είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε στο διαδίκτυο. Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορονοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα…. Απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δε θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα exteme.»!

Και υπογράμμισε: «Επειδή λοιπόν εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω επειδή δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της»!

Δείτε ποιο ζευγάρι χώρισε αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του φρεσκοχωρισμένου άντρα!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE