Σχεδιάστε ξανά τα εξώφυλλα θρυλικών μουσικών άλμπουμ

Σχεδιάστε ξανά τα εξώφυλλα θρυλικών μουσικών άλμπουμ


Δώστε τη δική σας νότα στα εξώφυλλα θρυλικών άλμπουμ.

Ένα online βιβλίο ζωγραφικής με τίτλο «The Coloring Sessions» κυκλοφόρησε η Sony Music UK με στόχο να βοηθήσει τους λάτρεις της μουσικής να γίνουν δημιουργικοί.

Δέκα εξώφυλλα άλμπουμ, μεταξύ άλλων του Elvis Presley, του Jimi Hendrix, των Judas Priest και των Foo Fighters, είναι διαθέσιμα για να σχεδιαστούν ξανά στην ηλεκτρονική διεύθυνση TheColouringSessions.com.

Τα εξώφυλλα των άλμπουμ – έργα τέχνης μπορούν να αλλάξουν εντελώς ή να αναδημιουργηθούν πιστά με μια διαδικτυακή παλέτα χρωμάτων.

The Jimi Hendrix Experience - Are You Experienced - The Coloring Sessions

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα λήψης του πρότυπου, εκτύπωσης και χρωματισμού του.

Για περισσότερη έμπνευση κάθε εξώφυλλο άλμπουμ συνοδεύεται από μια λίστα αναπαραγωγής του Spotify αφιερωμένη στον καλλιτέχνη δημιουργό του.

Οι λάτρεις της μουσικής και της ζωγραφικής μπορούν ακόμη να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στην ενότητα γκαλερί του ιστοτόπου, καθώς και να διασκεδάσουν με τις καλλιτεχνικές προσπάθειες άλλων.

Elvis Presley - The Coloring Sessions

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια επιλογή από τα πιο όμορφα, εντυπωσιακά και δημιουργικά έργα τέχνης άλμπουμ όλων των εποχών στα χέρια μας», ανέφερε η εκπρόσωπος της Sony Music UK, Heidi Boston-Thompson.

«Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό των καλλιτεχνών μας να αφιερώσει λίγο χρόνο, να εξερευνήσει τη δική του δημιουργικότητα, να εστιάσει και τελικά να βοηθηθεί ώστε να χαλαρώσει», πρόσθεσε.

«Συνδυάζοντας τη μουσική με την απλή εξάσκηση στον χρωματισμό, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια αίσθηση ηρεμίας για το κοινό», τόνισε.

Judas Priest - Painkiller - The Coloring SessionsSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE