Λένα Ζευγαρά: Το Medley «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ Etc» έφερε τα πάνω – κάτω

Λένα Ζευγαρά: Το Medley «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ Etc» έφερε τα πάνω – κάτω


Μέσα σε μία εβδομάδα ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο προβολές το νέο medley από τη Λένα Ζευγαρά.

Tα νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε η Λένα Ζευγαρά με το medley «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc» έγιναν επιτυχίες από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους!

Μέσα σε λίγες ημέρες το «Ήμαρτον» κατάφερε να γίνει το απόλυτο summer hit, σαρώνοντας στο διαδίκτυο, στις προτιμήσεις του κοινού, στα ραδιόφωνα, στα DJ sets και στα clubs.

Το δυναμικό medley «Ήμαρτον- Δεν Έχεις To Θεό Σου etc» περιλαμβάνει δύο νέα τραγούδια και συνολικά πέντε μεγάλες επιτυχίες με την υπογραφή του παραγωγού Μιχάλη Τουρατζίδη.

Το βίντεο που συνοδεύει το medley έφερε τα πάνω – κάτω στις τάσεις του YouTube, καθώς παραμένει σταθερά εδώ και δέκα ημέρες στην πρώτη πεντάδα των trends, μετρώντας σχεδόν 1,2 εκατομμύρια προβολές.

Η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει με φόρα το μουσικό της ταξίδι φέροντας τον τίτλο της ερμηνεύτριας – φαινόμενο. Και όχι άδικα.

Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να έχει οκτώ μεγάλες επιτυχίες, που κέρδισαν δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Η Λένα Ζευγαρά μας «ταξιδεύει» και μας απογειώνει με τη φωνή και τον παλμό της έχοντας στις αποσκευές της το «Όνειρα», το «Έλα – Έλα», το «Σήμερα και Αύριο», το «Έχασα Τη Γη», το «Πού Ξαπλώνεις Πού Κοιμάσαι», το «Ζημιά», αλλά και το νέο της medley, στο οποίο το «Ήμαρτον» πρωτοστατεί και το «Δεν Έχεις Το Θεό σου» ξεχωρίζει.

Το «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc» είναι διαθέσιμο από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Λένα ΖευγαράSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE