Πάολα και Νίκος Κουρκούλης κάνουν πρεμιέρα στο «Teatro»

Πάολα και Νίκος Κουρκούλης κάνουν πρεμιέρα στο «Teatro»


«Nights on fire» με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο «Teatro» ύστερα από την αναγκαστική ματαίωση της πρεμιέρας τους τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας.

Έχοντας ενώσει τις φωνές τους το χειμώνα στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, όπου σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης κοινού αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια, η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζουν την επιτυχία τους και στην Αθήνα.

Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου το πλήρως ανακαινισμένο «Teatro» υποδέχεται ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Το φαινόμενο Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια με το πάθος και το δυναμισμό της, εκρηκτική όπως πάντα, έρχεται να μας καθηλώσει με τις ερμηνείες της και να μας παρασύρει με τη σκηνική της παρουσία.

Ο Νίκος Κουρκούλης, ένας αυθεντικός, λαϊκός και πολυδιάστατος καλλιτέχνης με μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και ταυτιστεί σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, γνωρίζει άριστα τι σημαίνει διασκέδαση.

Η χημεία μεταξύ της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη αποτυπώνεται επί σκηνής σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με καθηλωτικές ερμηνείες, μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Την επιμέλεια προγράμματος έχουν ο Γιώργος Νάτσιος και ο Μπάμπης Μαραγκός.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης θα εμφανίζονται στο «Teatro» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE