Ο οίκος Chanel θα παρουσιάσει τελικά την Cruise συλλογή του αλλά ψηφιακά!

Ο οίκος Chanel θα παρουσιάσει τελικά την Cruise συλλογή του αλλά ψηφιακά!
Κυριακή 07 Ιουνίου 2020, 14:30

Ο οίκος Chanel θα παρουσιάσει τελικά την Cruise συλλογή του αλλά ψηφιακά!

 

Ο οίκος Chanel έχοντας αναγκαστεί να ακυρώσει την προγραμματισμένη cruise συλλογή του στο Κάπρι της Ιταλίας, τον περασμένο μήνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επέλεξε τελικώς μια ψηφιακή παρουσίαση της συλλογής.

Ο γαλλικός οίκος μόδας δήλωσε ότι θα παρουσιάσει το cruise show 2020-2021, με τίτλο «Balade en Méditerranée» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 12 μ.μ. ώρα του Παρισιού στον ιστότοπο και στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Η cruise θα ήταν η πρώτη για την καλλιτεχνική διευθύντρια Virginie Viard από τότε που διαδέχθηκε τον Karl Lagerfeld μετά το θάνατό του τον Φεβρουάριο του 2019.

Η τοποθεσία ήταν εν μέρει εμπνευσμένη από τον αείμνηστο σχεδιαστή, ο οποίος το 1997 πέρασε πέντε μέρες στο Κάπρι φωτογραφίζοντας τη Villa Malaparte, το εντυπωσιακό μοντέρνο σπίτι που γυρίστηκε η ταινία του Jean-Luc Godard του 1963 «Le Mépris».

Οι εικόνες Polaroid του Lagerfeld δημοσιεύθηκαν σε ένα βιβλίο του Steidl.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram o οίκος Chanel που προσφέρει θέα στα φυσικά τοπία του νησιού, με τον ήχο των κυμάτων και των πτηνών.


 

Το Fédération de la Haute Couture et de la Mode, το σώμα της γαλλικής μόδας σχεδιάζει να παρουσιάσει ψηφιακά την Haute Couture και τα ανδρικά shows τον Ιούλιο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE