Η Alicia Keys γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στον πεντάχρονο γιο της

Η Alicia Keys γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στον πεντάχρονο γιο της


Λόγια αγάπης από την Alicia Keys.

Η Alicia Keys έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα με τη μορφή ποιήματος για τον μικρότερο γιο της, τον 5 ετών Genesis.

Η 39χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε το ποίημα στο προφίλ της Instagram, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα μερικές αξιολάτρευτες φωτογραφίες του αγοριού.

«Όμορφο μωρό μου. Τόσο περίεργος και αγνός. Ωστόσο, τόσο ξεκάθαρος γι’ αυτό που δεν θες. “Όχι!”, λες με σθένος όταν δεν σου αρέσει κάτι που συμβαίνει στον μικρό αλλά πανίσχυρο κόσμο ενός πεντάχρονου. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει ποτέ», γράφει η τραγουδίστρια απευθυνόμενη στον Genesis.

«Ελπίζω ότι αυτή η εσωτερική δύναμη και η φωτιά δεν θα σβήσουν ποτέ. Και ότι δεν θα νιώσεις ποτέ την ταλάντευση να ανήκεις κάπου. Ή ότι δεν θα σε κάνουν να σιωπήσεις. Έχω δυνατό προαίσθημα ότι δεν θα το κάνεις. Δεν είναι η πάστα με την οποία έχεις φτιαχτεί», συνεχίζει.

«Κοίτα τον εαυτό σου: Μελλοντικός αρχιτέκτονας, οικοδόμος, ιδιοφυΐα, φύλακας της σοφίας, αναμορφωτής, άνθρωπος που θα λύσει κοινωνικά προβλήματα… Όμορφο μωρό μου, είσαι ασταμάτητος!», αναφέρει.

Αυτό το διάστημα η Alicia Keys χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να ενημερώσει το κοινό για τον αγώνα του κινήματος Black Lives Matter και τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις για το θάνατο του George Floyd.

«Χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από τα ποιήματα. Χρειαζόμαστε βαθιά συστημική αλλαγή. Αλλά όταν έγραψα αυτά τα λόγια, ήταν μια μικρή προσευχή που προσωπικά χρειαζόμουν. Ίσως κι εσείς τη χρειάζεστε. Δεν θα σταματήσουμε», έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Η Alicia Keys έχει αποκτήσει δύο παιδιά με το σύζυγό της Swizz Beatz, τον 5 ετών Genesis και τον 9 ετών Egypt.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE