Ο Drake δώρισε 100.000 δολάρια για να επανενωθούν οικογένειες της μαύρης κοινότητας

Ο Drake δώρισε 100.000 δολάρια για να επανενωθούν οικογένειες της μαύρης κοινότητας


Στην επανένωση οικογενειών από τη μαύρη κοινότητα συνδράμει οικονομικά ο Drake.

Ο Drake δώρισε 100.000 δολάρια στην οργάνωση National Bail Out για να υποστηρίξει τις μαύρες μητέρες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Ο ράπερ προχώρησε στη γενναιόδωρη δωρεά έπειτα από κάλεσμα του συνεργάτη του Mustafa the Poet. Ο 23χρονος ποιητής, τραγουδιστής και τραγουδοποιός κατέθεσε 400 δολάρια υπέρ της οργάνωσης και σε ανάρτηση που δημοσίευσε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ζήτησε τόσο από τον Drake όσο και από τον The Weeknd να συνεισφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις.

«Αντιστοιχίστε τη δωρεά μου, αλλά προσθέστε 3 μηδενικά!», έγραψε ο Mustafa the Poet, προσθέτοντας: «Ας βοηθήσουμε να επανενωθούν οι μαύρες οικογένειες».

Η οργάνωση National Bail Out αποτελείται από δικηγόρους και ακτιβιστές που πληρώνουν την εγγύηση και εξαγοράζουν τις ποινές μαύρων γυναικών με παιδιά ώστε να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης σημειώνεται: «Είμαστε άνθρωποι που έχουν επηρεαστεί από τα κελιά – είτε με το να είμαστε οι ίδια σε αυτά είτε με το να παρακολουθούμε τις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα να είναι φυλακισμένοι. Είμαστε queer, trans, νέοι, ηλικιωμένοι και μετανάστες».

Τον Μάιο η National Bailout Collective ανακοίνωσε ότι επανασύνδεσε 69 γυναίκες με τις οικογένειές τους.

Ο Drake ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Mustafa the Poet προσθέτοντας πολλά μηδενικά, ενώ αστειεύτηκε μάλιστα ότι η τράπεζά του έπρεπε να τον καλέσει για να βεβαιωθεί ότι η συναλλαγή ήταν νόμιμη.

«Απλώς με κάλεσαν για απάτη στην κάρτα μου. Δώρισα 100 χιλιάδες. Ήταν σαν να είπαν… μπα…», σχολίασε ο Καναδός ράπερ.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE