Ο Κώστας Μαρτάκης δηλώνει «Άλλος Άνθρωπος»


«Άλλος Άνθρωπος» δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης στο καινούργιο τραγούδι του.

Ως «Άλλος Άνθρωπος» παρουσιάζεται ο Κώστας Μαρτάκης με ένα up-tempo τραγούδι, συνεχίζοντας να μας ξεσηκώνει στο ρυθμό του.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο και ύστερα από πολλές μεγάλες επιτυχίες, μας υπενθυμίζει ότι είναι η «φωνή» του καλοκαιριού και μας καλεί να αρχίζουμε και να ζούμε την κάθε καλοκαιρινή μας ημέρα σαν… «άλλοι άνθρωποι».

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι, ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

«Για σένα άλλος άνθρωπος τελείως, έχω γίνει έτσι ξαφνικά, δεν μαζεύεται η καρδιά μου, σ’ αγαπάει υπερβολικά», τραγουδά ο Κώστας Μαρτάκης.

To «Άλλος Άνθρωπος» είναι η επόμενη κυκλοφορία του Κώστα Μαρτάκη μετά τη ζεστή «Σοκολάτα» που κέρασε τους ακροατές το προηγούμενο Φεβρουάριο, μία πρωτότυπη ερωτική μπαλάντα η οποία απογειώθηκε με τη μοναδική ερμηνεία του.

Το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ολόκληρης της Ελλάδας από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Το single «Άλλος Άνθρωπος» θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής λίγες ημέρες αργότερα.

Παράλληλα θα αποκαλυφθεί το επίσημο video clip του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κωστελίδη και της Bodega Visuals.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE