Η PJ Harvey επανακυκλοφορεί τη δισκογραφία της σε βινύλιο

Η PJ Harvey επανακυκλοφορεί τη δισκογραφία της σε βινύλιο


Έντεκα άλμπουμ της PJ Harvey θα επανεκδοθούν σε βινύλιο.

Στις 24 Ιουλίου, η δισκογραφική εταιρεία Beggars Archive / Too Pure Records επανακυκλοφορεί το «Dry», το άλμπουμ με το οποίο έκανε το 1992 το ντεμπούτο της η PJ Harvey.

Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την επανέκδοση όλων των άλμπουμ της.

Το «Dry» θα επανεκδοθεί σχεδόν 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του και θα είναι διαθέσιμο σε ένα ξεχωριστό LP βινύλιο που θα περιέχει με τα demos από την ηχογράφηση του άλμπουμ.

Η PJ Harvey έδωσε στη δημοσιότητα το demo από το single «Sheela-Na-Gig» του δίσκου «Dry», μια λιτή εκδοχή στην οποία τραγουδά με συνοδεία κιθάρας.

Το «Dry» θα τυπωθεί σε βινύλιο 180 γραμμαρίων και το ένθετο θα περιλαμβάνει σπάνιες – εξαιρετικές, ομολογουμένως – φωτογραφίες της Αγγλίδας μουσικού από τη Maria Mochnacz.

Οι επανεκδόσεις των εννέα άλμπουμ της PJ Harvey καθώς και των δύο δισκογραφικών δουλειών της με τον John Parish θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Σκοπός αυτών των επανεκδόσεων είναι να τιμήσουν κάθε πλευρά της καριέρας της Harvey και να ρίξουν μια κατανοητική και ενθουσιώδη ματιά στην εξέλιξη μιας από τις πιο μοναδικές καλλιτέχνιδες της μοντέρνας εποχής.

Όπως αναφέρθηκε, στις επανεκδόσεις βινυλίου θα περιλαμβάνονται και οι δύο συνεργασίες της με τον John Parish, το άλμπουμ «Dance Hall At Louse Point» του 1996 και το «A Woman A Man Walked By» του 2009.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE