Εβελίνα Παπούλια: Οι σπουδές στην Αμερική κι όσα θυμάται από τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Εβελίνα Παπούλια: Οι σπουδές στην Αμερική κι όσα θυμάται από τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη


Η Εβελίνα Παπούλια κυνήγησε το όνειρό της και κατόρθωσε να το κάνει πραγματικότητα, ενώ όταν επέστρεψε από τις ΗΠΑ η συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποτέλεσε ωραία εμπειρία για εκείνη.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για τις σπουδές της στην Αμερική και περιέγραψε την εμπειρία της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν μετάνιωσε που επέστρεψε στην Ελλάδα. Ακόμη, η αναφορά της στην Αλίκη Βουγιουκλάκη συγκινεί!

Πώς ξεκινάει η σχέση σας με την τέχνη; Γιατί επιλέξατε τον χορό αρχικά;

«Δεν ξέρω πώς να απαντή­σω, καθώς η απόφασή μου πάρθηκε όταν ήμουν έξι ετών παρακολουθώντας στην τηλεόραση το μπα­λέτο “Κοπέλια”».

Σπουδάσατε στις ΗΠΑ, στη σχολή της Martha Graham. Πώς ήταν η εμπειρία του αμερικανι­κού ονείρου;

«Δεν έζησα το αμερικανι­κό όνειρο, αλλά τις πολ­λές ευκαιρίες που σου έδι- νε αυτή η χώρα να εκφρα­στείς. Ηταν τα ωραιότερα και τα πιο ξέγνοιαστα χρό­νια της ζωής μου. Ενιωθα άτρωτη!».

Υπήρξαν στιγμές που με­τανιώσατε για την επι­στροφή σας στην Ελλάδα;

«Δεν μετάνιωσα, γιατί πο­λύ απλά ακολουθώ τη ροή των πραγμάτων. Δεν ανανε­ώθηκε η βίζα μου και αυτό το εξέλαβα ως σημάδι πως έπρεπε να φύγω».

Γυρίζοντας από τις ΗΠΑ συνεργαστήκατε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Ωραία μου κυρία». Τι θυ­μάστε πιο έντονα από αυ­τή τη συνεργασία;

«Αυτή η δουλειά μού άνοι­ξε πολλές πόρτες. Η Αλίκη ήταν πολύ δοτικός άνθρω­πος. Μια ακομπλεξάριστη σταρ. Είχε χιούμορ, ήξε­ρε τι ήθελε και ήξερε και πώς να το πάρει. Το ση­μαντικότερο απ’ όλα όμως ήταν πως ό,τι και αν ήθε­λε επιθυμούσες κι εσύ να της το δώσεις με όλη σου την καρδιά. Την έχω μέσα στην ψυχή μου με πολλή αγάπη και εκτίμηση», είπε στο ΒΗΜΑgazino.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE