Διονύσης Σχοινάς: «Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο δωδεκάλεπτο της ζωής μας»

Διονύσης Σχοινάς: «Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο δωδεκάλεπτο της ζωής μας»


«Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει, αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά», σχολίασε ο Διονύσης Σχοινάς.

Συγκλόνισε με τη εξιστόρηση της ληστείας ο Διονύσης Σχοινάς, που βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου.

Σκηνικό από Χόλιγουντ χαρακτήρισε τα όσα έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν και τους λήστεψαν.

«Χόλιγουντ τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά», είπε ο τραγουδιστής.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο δωδεκάλεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε, “ανέβασε μας πάνω”», περιέγραψε.

«Πάνω ήταν ο Δημήτρης (σ.σ. ο γιος τους) και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε τη φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν», ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς.

«Τους είπα κατευθείαν παιδιά πάμε στο χρηματοκιβώτιο».

Οι ληστές κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

«Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, “παιδιά να είστε καλά, για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη”! Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν αλλά δεν μας έδεσαν», τόνισε με ειλικρίνεια ο Διονύσης Σχοινάς

«Είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν!», πρόσθεσε.

Τέλος, ο τραγουδιστής είπε πως «για να το κάνει αυτό κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα OK».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE