Οι BTS καταδικάζουν τη βία και τις φυλετικές διακρίσεις

Οι BTS καταδικάζουν τη βία και τις φυλετικές διακρίσεις


«Έχουμε το δικαίωμα να μας σέβονται», τονίζουν οι BTS.

Οι BTS δήλωσαν τη στήριξη τους στο κίνημα Black Lives Matter.

Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος της K-pop σκηνής εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στη μαύρη κοινότητα εν μέσω διαδηλώσεων σε όλο τον κόσμο για την εξάλειψη της αστυνομικής βίας και της φυλετικής αδικίας.

Μέσω δήλωσης που ανάρτησαν στον επίσημο λογαριασμό του γκρουπ στο Twitter, οι Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook καταδίκασαν απερίφραστα τις φυλετικές διακρίσεις.

«Είμαστε εναντίον των φυλετικών διακρίσεων. Καταδικάζουμε τη βία. Εσείς, εγώ και όλοι έχουμε το δικαίωμα να μας σέβονται. Θα αναλάβουμε δράση μαζί», έγραψαν, προσθέτοντας την ετικέτα «Οι ζωές των μαύρων έχουν αξία».

Το tweet των BTS έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια likes και πάνω από ένα εκατομμύριο σχολίων που επιδοκιμάζουν το boy band για τη στάση του.

«Πίστη στους ΒΤS, ξέρουν τι κάνουν», έγραψε χρήστης του Twitter.

«Αυτό λένε οι περισσότεροι από το ARMY… Πάντα ήξερα ότι θα μιλήσουν για το Black Lives Matter και ξέρω ότι το υποστηρίζουν και ότι οι καρδιές τους είναι με τους μαύρους θαυμαστές τους. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε το ρατσισμό. Σας αγαπάμε ΒΤS», συνέχισε.

Επιπλέον, σύμφωνα με την κορεατική εφημερίδα Korea Herald, οι BTS δεσμεύτηκαν να συνεισφέρουν οικονομικά σε μια ακτιβιστική ομάδα με δράση κατά του ρατσισμού, ωστόσο δεν δημοσιοποιήθηκε ούτε το όνομα της οργάνωσης ούτε το ποσό που δώρισε το συγκρότημα.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE