«Δεν Φταις Εσύ»: Η νέα επιτυχία του STAN Αντιπαριώτη κυκλοφορεί

«Δεν Φταις Εσύ»: Η νέα επιτυχία του STAN Αντιπαριώτη κυκλοφορεί


«Δεν Φταις Εσύ», τραγουδά ο STAN Αντιπαριώτης για να δώσει το δικό του μοναδικό ρυθμό στο καλοκαίρι.

Ο STAN Αντιπαριώτης αποκαλύπτει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δεν Φταις Εσύ», το οποίο θα κερδίσει σίγουρα μία θέση στις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων το φετινό καλοκαίρι.

Ανατρεπτικός όπως πάντα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός κάνει για ακόμα μία φορά την έκπληξη και μας ξαφνιάζει ευχάριστα με ένα ξεχωριστό τραγούδι που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές της επιτυχίας. Εξάλλου το «Δεν Φταις Εσύ» παίζει ήδη δυνατά μετά την αποκλειστική μετάδοσή του σε ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μετά το μελωδικό «Φταίει» και το απόλυτο summer hit «Δε Με Ξέρεις», που διατηρήθηκε για οκτώ συνεχόμενους μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airpaly Chart, ο STAN Αντιπαριώτης δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει με την ίδια ορμή.

Το «Δεν Φταις Εσύ» είναι ένα τραγούδι με μοντέρνο ήχο και ρυθμό και φρέσκο αέρα, το οποίο επιβεβαιώνει τη μοναδική ικανότητα του STAN να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά ακούσματα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Δεν Φταις Εσύ» έχουν υπογράψει μαζί ο STAN Αντιπαριώτης και ο Στέλιος Λεγάκης, δίνοντας συνέχεια στην ήδη δοκιμασμένη συνεργασία τους.

Το τραγούδι αποκτά εικόνα με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Στο επίκεντρο βρίσκεται μία αντροπαρέα που θα κλέψει τις εντυπώσεις: Ο STAN Αντιπαριώτης και οι ταλαντούχοοι συνάδελφοί του Αναστάσιος Ράμμος και Χρήστος Ζώτος πρωταγωνιστούν σε μία συνάντηση με απρόβλεπτες καταστάσεις.

Το «Δεν Φταις Εσύ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και την Icon Music Records.

 Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE