«Αισθήματά Μου»: Ο Αδάμ Τσαρούχης εξυμνεί την αγάπη με νοσταλγική διάθεση

«Αισθήματά Μου»: Ο Αδάμ Τσαρούχης εξυμνεί την αγάπη με νοσταλγική διάθεση


Ο Αδάμ Τσαρούχης μας παρασύρει σε ένα μουσικό πέλαγος.

Το νέο τραγούδι με τίτλο «Αισθήματά Μου» παρουσιάζει ο Αδάμ Τσαρούχης.

Ο ερμηνευτής και μουσικός, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες, μας παρασύρει σε ένα μουσικό πέλαγος με το νέο τραγούδι του.

Ο Αδάμ Τσαρούχης μας κάνει να αγαπήσουμε το τραγούδι «Αισθήματά Μου» από το πρώτο κιόλας άκουσμα, χάρη στο χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του: «Να ξυπνάμε μ’ έναν ήλιο αγκαλιά το πρωί, να μετρώ τα σημάδια που μ’ αφήνεις εσύ, μα η καρδιά σαν αγρίμι που ζητάει λευτεριά κι απ’ τα χρυσά της τα κλουβιά να πετάξει μακριά…», τραγουδά.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η Πέννυ Μπαλτατζή, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον Αδάμ Τσαρούχη μετά το single «Πού Και Πού».

Το «Αισθήματα Μου» ντύνεται με μια εξαιρετική μελωδία που με μελαγχολία και νοσταλγική διάθεση εξυμνεί την αγάπη και περιγράφει τι γίνεται όταν χάνεται αυτή.

«Αισθήματά μας είστε ανήμερα, θέλετε να ‘στε μία χίμαιρα, της μοναξιάς τα απομεσήμερα δεν είναι για εσάς… Τριάντα που μετράς και σήμερα, όλης της νιότης σου τα εφήμερα, οι εκδρομές και τα διήμερα, κεριά που φυσάς…»

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε με τη σκηνοθεσία του Δημήτρη Συλβέστρου στο κέντρο της Αθήνας και το αποτέλεσμα είναι ένα video clip όπου τα λόγια παίρνουν τη δική τους εικόνα.

Κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE