Ο Alice Cooper θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Johnny Depp

Ο Alice Cooper θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Johnny Depp


Τον φίλο του Johnny Depp «ψηφίζει» ο Alice Cooper ως τον ηθοποιό που θα ήθελε να τον υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη.

Ο Alice Cooper είναι ένας από τους πιο διάσημους μουσικούς όλων των εποχών. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να επιλέξει κάποιον άλλον ηθοποιό να τον υποδυθεί, σε περίπτωση που γυριστεί η ζωή του σε ταινία, εκτός από τον επίσης διάσημο και φίλο του Johnny Depp.

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Entertainment ο 72χρονος μουσικός είπε ότι δεν θα υπήρχε καλύτερη επιλογή από αυτήν του 56χρονου ηθοποιού.

Πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει στα σκαριά κάποιο σχέδιο για να γυριστεί ταινία με τη ζωή του Alice Cooper.

Ωστόσο μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι ταινίες «Bohemian Rhapsody» για τον Freddie Mercury των Queen και «Rocketman» για τον Elton John, υπάρχουν πολλά σχέδια για ταινίες που αφορούν μουσικούς.

«Ελπίζω να μην περιμένουν να πεθάνω πρώτα», είπε αστειευόμενος ο Alice Cooper και συμπλήρωσε: «Συνήθως κάνουν [ταινίες] για συγκροτήματα που σημειώνουν εμπορική επιτυχία, εγώ πουλούσα πολλούς δίσκους, αλλά δεν απευθυνόμουν σε όλους. Ήμουν σίγουρα στη σκοτεινή πλευρά. Νομίζω ότι θα γινόταν μία υπέροχη ταινία».

«Και αν ο Johnny Depp ήταν πιο όμορφος, θα μπορούσε να με παίξει. Ο Johnny θα ήταν ο καλύτερος για να με υποδυθεί, γιατί του αρέσει πολύ να παίρνει εκείνους τους χαρακτήρες που κανένας άλλος δεν θέλει να παίξει», συνέχισε.

«Και λατρεύει την προσθετική – θα έπαιρνε τη μύτη μου εκεί και όλα αυτά. Με ξέρει αρκετά καλά τώρα και θα μπορούσε να με μιμηθεί αρκετά καλά, είμαι σίγουρος», είπε.

Ο Alice Cooper και ο Johnny Depp γνωρίστηκαν το 2012 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Dark Shadows» και από τότε είναι φίλοι. Το 2015 δημιούργησαν μάλιστα μαζί με τον Joe Perry των Aerosmith το supergroup των Hollywood Vampires.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE