Η 12χρονη κόρη της Jennifer Lopez θα εκδώσει το πρώτο της βιβλίο

Η 12χρονη κόρη της Jennifer Lopez θα εκδώσει το πρώτο της βιβλίο


Υπερήφανη δηλώνει η Jennifer Lopez για την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου της κόρης της.

Η κόρη της Jennifer Lopez γίνεται συγγραφέας σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Η Emme Muñiz, ένα από τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει η τραγουδίστρια με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, έχει συλλέξει τις καθημερινές προσευχές της σε ένα βιβλίο με τίτλο «Lord Help Me!» (Κύριε βοήθησέ με!) που θα κυκλοφορήσει για τη στήριξη ενός αξιόλογου σκοπού.

Η Crown Books for Young Readers, ετικέτα του εκδοτικού οίκου Random House Children’s Books, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εκδώσει το πρώτο βιβλίο της Emme.

Το βιβλίο θα ξετυλίξει στους αναγνώστες συνηθισμένες στιγμές της Emme, όπως όταν ζητάει βοήθεια από τον Θεό, όταν ξυπνάει για το σχολείο ή όταν περνάει χρόνο με κάποιο από τα αδέλφια της και άλλους μεγάλους και στιγμές όπου συμβάλλει στη σωτηρία του πλανήτη και όλων των πλασμάτων του, εξηγεί ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

«Στο σχολείο έμαθα για τους βραδύποδες και ότι είναι αντιμέτωποι με την εξαφάνιση, έτσι άρχισα να προσεύχομαι γι’ αυτούς στις νυχτερινές προσευχές μου», λέει η Emme.

«Έγραψα αυτό το βιβλίο για να βοηθήσω στη συγκέντρωση χρημάτων για τη σωτηρία των βραδυπόδων, ενώ επίσης έμαθα σε άλλα παιδιά πώς μπορούμε να προσευχόμαστε και να ζητάμε βοήθεια, δύο πράγματα που μου δίνουν πολλή παρηγοριά», εξηγεί.

Jennifer Lopez - Emme - Super Bowl 2020

«Τόσο υπερήφανη για την καρύδα μου Emme, καθώς μοιράζεται τις καθημερινές προσευχές της στο πρώτο της βιβλίο “Lord Help Me!”», έγραψε η Jennifer Lopez στο Instagram, δημοσιεύοντας μεταξύ άλλων μία φωτογραφία της κόρης της με το νέο βιβλίο της.

«Αυτό το βιβλίο θα προσφέρει στις οικογένειες έναν τρόπο να αγκαλιάσουν τη γαλήνη και τη δύναμη της καθημερινής πίστης», συνέχισε.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι το βιβλίο της κόρη της προετοιμάζεται από τον Ιούνιο του 2018.

Η Emily Easton, αντιπρόεδρος και εκδότρια της Crown Books for Young Readers, επαίνεσε την κόρη της Jennifer Lopez.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Emme σε αυτό το εικονογραφημένο βιβλίο», δήλωσε.

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, εμπνεύστηκα τόσο πολύ από την ειλικρινή επιθυμία της να μοιραστεί με άλλα παιδιά και τις οικογένειές τους τη θετικότητα και την αίσθηση της ηρεμίας που έφερε στη ζωή της η καθημερινή προσευχή», πρόσθεσε.

Το βιβλίο «Lord Help Me!» θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 και θα είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα στην αγγλική και στην ισπανική γλώσσα.

Το πρώτο τιράζ προβλέπει την έκδοση 100.000 αντιτύπων.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE