Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά για τη γνωριμία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά για τη γνωριμία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη


«Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει ένα μοναδικό τρόπο να αγγίζει τις ψυχές όλων των ανθρώπων».

Για τη γνωριμία της και τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Σταμάτης Κραουνάκης πρωταγωνίστησαν σε μία αναπάντεχη μουσική συνάντηση με το τραγούδι «Βασανίζομαι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό.

Το «Βασανίζομαι» ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, ενώ το video από την ηχογράφηση που δημοσιεύτηκε στο YouTube ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο καταξιωμένος δημιουργός Σταμάτης Κραουνάκης.

Σταμάτης Κραουνάκης - Κέλλυ Κελεκίδου - Βασανίζομαι

«Τον Σταμάτη τον γνώρισα το 2006, την πρώτη χρονιά που ήμουν στο “Φως”, που είχαμε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον Νίκο. Είχε έρθει μαζί με τον Γιώργο Νανούρη και τον θίασό του, την Σπείρα Σπείρα, για να διασκεδάσουν», εξιστόρησε σε συνέντευξή της στο «Πρω1νό» η τραγουδίστρια.

«Εγώ στο πρόγραμμα έλεγα το “Αυτή Η Νύχτα Μένει” σε ένα πολύ ωραίο σκηνικό, με ακορντεόν, το είχαμε στήσει φανταστικά. Στον Σταμάτη άρεσε πολύ όλο αυτό και από εκεί ξεκίνησαν όλα», είπε.

Επίσης η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του νέου τραγουδιού τους με τίτλο «Βασανίζομαι».

«Ο Σταμάτης έχει ένα μοναδικό τρόπο να αγγίζει τις ψυχές όλων των ανθρώπων και πραγματικά είναι ευλογία να δουλεύεις με έναν τόσο σπουδαίο και αξιόλογο άνθρωπο, καλλιτέχνη, συνθέτη, συγγραφέα, παραγωγό… Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, νιώθω ευγνώμων», πρόσθεσε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE