Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Η επική φώτο 20 χρόνια πριν!

Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Η επική φώτο 20 χρόνια πριν!


Στην πρώτη Drive in συναυλία που ήταν φυσικά sold out ήταν μαζί της ο ηθοποιός και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία αποκαλύπτοντας για πολλούς πως η φιλία και η συνεργασία τους κρατάει πάνω από δυο δεκαετίες!

Με αφορμή λοιπόν αυτή την συνύπαρξη στη σκηνή ο Παντελής Καναράκης έκανε ένα throwback που όχι μόνο ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά τους άφησε και άφωνους.

Ο Παντελής Καναράκης σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατασα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωη είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ!»!

Δείτε τη φωτογραφία πριν 20 χρόνια και θα πάθετε πλάκα!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE