Νίκος Απέργης: 20 εκατομμύρια προβολές για το «Κομμάτι Της Ζωής Μου»


Το «Κομμάτι Της Ζωής Μου» έχει επιβεβαιώσει τον τίτλο του και έχει γίνει πια… κομμάτι της ζωής μας.

Στη λίστα με τα all-time αγαπημένα τραγούδι του κοινού έχει μπει το «Κομμάτι Της Ζωής Μου» του Νίκου Απέργη, που συνέχισε την άκρως επιτυχημένη του πορεία δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Παρά το ότι βγήκε τον Απρίλιο του 2018, το τραγούδι εξακολουθεί να σαρώνει και μόλις ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια views στο YouTube, επιβεβαιώνοντας την επιτυχημένη πορεία και απήχηση του Νίκου Απέργη.

Το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, υπογράφουν ο ίδιος ο Νίκος Απέργης στη μουσική και ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης στους στίχους.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας και έχει ως στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας για τους ανθρώπους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Θυμίζουμε επιπλέον ότι «Κομμάτι Της Ζωής Μου» του Νίκου Απέργη έχει παραμείνει για 19 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, όπως καταγράφεται από τη MediaInspector, έχοντας φτάσει μάλιστα μέχρι το Νο. 4 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Παράλληλα, την διαρκώς ανοδική του πορεία συνεχίζει και το πιο πρόσφατο single του ταλαντούχου τραγουδιστή με τις εκατοντάδες sold out live εμφανίσεις.

Το «Εγώ Ο Δυνατός» κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς από την Panik Platinum και μετρά ήδη πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE