Ελένη Καρποντίνη – Βασίλης Λιάτσος: Έχετε δει το σπίτι τους; (photos & videos)

Ελένη Καρποντίνη – Βασίλης Λιάτσος: Έχετε δει το σπίτι τους; (photos & videos)


Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος αποτελούν εδώ και χρόνια ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Όπως αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους ο έρωτά τους ξεκίνησε κάπως… ανορθόδοξα, μιας και ήταν πρώτα φίλοι.

Η καθημερινότητά τους που δεν είναι και τόσο… εύκολη. «Ο έρωτάς μας δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αρχικά ήμασταν φίλοι και συνεργάτες αλλά γελούσαμε πολύ» είπε η Ελένη Καρποντίνη η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε όταν βγήκαν για φαγητό όταν της το πρότεινε ο Αιμίλιος Λιάτσος.

«Με τον Βασίλη πηγαίναμε και στο ίδιο γυμναστήριο, αλλά δεν μιλούσαμε ποτέ. Πάντα τον έβλεπα, αλλά ποτέ δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη επαφή. Ουσιαστικά αποκτήσαμε επαφή όταν πήγα να κάνω κι εγώ εκπομπή στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να έρθουμε κοντά», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Ελένη Καρποντίνη.

Η σχέση τους δημιουργήθηκε μετά από έξι μήνες αφότου είχαν γνωριστεί και έκαναν παρέα και η κατάληξη αυτού του lovestory ήταν ένας ευτυχισμένος γάμος και δύο γιοι που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

https://www.instagram.com/p/BzTltX8ID61

Οι ίδιοι τόνισαν: «Δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα σφαζόμαστε. Τσακωνόμαστε για καθημερινά πράγματα, αλλά στο τέλος της μέρας είμαστε αγαπημένοι».

Και οι δυο είναι ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους και το σπίτι τους το οποίο έχει «παραδοθεί» στα αγόρια της οικογένειας

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού στην gallery που ακολουθεί:

Πριν από 6 μήνες είχαν ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού τους και στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE