Φωτογραφίες διάσημων σταρ της μουσικής πωλούνται για καλό σκοπό

Φωτογραφίες διάσημων σταρ της μουσικής πωλούνται για καλό σκοπό


Ένα δίκτυο 50 φωτογράφων προσφέρει προς πώληση για καλό σκοπό φωτογραφίες διάσημων καλλιτεχνών.

Φωτογραφίες των σημαντικότερων σταρ της μουσικής, όπως των David Bowie, Kurt Cobain, και Prince, τίθενται προς πώληση με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για κατοίκους της Νέας Υόρκης με σοβαρές και χρόνιες ασθένειες που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Η επιμελήτρια τέχνης Julie Grahame και η φωτογράφος Janette Beckman συνεργάστηκαν με το Luxlab της Νέας Υόρκης για να στηρίξουν την οργάνωση God’s Love We Deliver, που παραδίδει καθημερινά θρεπτικά γεύματα σε ανθρώπους που νοσούν.

Ένα δίκτυο 50 φωτογράφων, μεταξύ των οποίων οι Mick Rock, Bob Gruen και Jonathan Mannion, προσφέρουν φωτογραφίες των Amy Winehouse, Leonard Cohen, Nick Cave, Bob Marley, Patti Smith, Nas, Taylor Swift, Kendrick Lamar, Cardi B, Nicki Minaj και πολλών άλλων.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες της οργάνωσης God’s Love We Deliver.

Από την έναρξη της κρίσης στους επωφελούμενους από την οργάνωση έχουν προστεθεί επιπλέον 1.000 ασθενείς με σοβαρά νοσήματα, μία αύξηση της τάξης του 25%.

Οι φωτογραφίες των μουσικών καλλιτεχνών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα aCurator της Julie Grahame έναντι 150 δολαρίων.

Με κάθε δωρεά ύψους 200 δολαρίων, όσο είναι το κόστος για την απόκτηση μίας φωτογραφίας, η οργάνωση God’s Love We Deliver θα μπορεί να προσφέρει 20 γεύματα σε ανθρώπους που νοσούν.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE