Τζούλια Νόβα: Λίγο πριν την πρόβα νυφικού, ανέβαλε τον γάμο της – Όλα όσα αποκάλυψε on camera!

Τζούλια Νόβα: Λίγο πριν την πρόβα νυφικού, ανέβαλε τον γάμο της – Όλα όσα αποκάλυψε on camera!


H Τζούλια Νόβα μίλησε για τον γάμο της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, αλλά και στη σχέση που έχει εκείνη με τα τρία παιδιά του από τον πρώτο γάμο του.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε ότι την εβδομάδα που ήταν να κάνει πρόβα νυφικού αναγκάστηκε να αναβάλει τον γάμο της, που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η Τζούλια Νόβα είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω οικογένεια και εγώ, να κάνω ένα παιδάκι, παραπάνω δεν θέλω γιατί έτσι κι αλλιώς θα έχει τρία αδελφάκια, επειδή ο σύντροφός μου έχει παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Με τα παιδιά του συζύγου μου τα πηγαίνουμε πολύ καλά».

Και τόνισε: «Είχαμε ξεκινήσει να βλέπουμε χώρους δεξιώσεων, κοιτούσαμε προσκλήσεις, μπομπονιέρες… Είχα κλείσει την εβδομάδα που μας κλείσανε στα σπίτια μας με την καραντίνα να κάνω πρόβα νυφικού. Όλο αυτό που συνέβη μας πήγε λίγο πίσω. Θα το μεταφέρουμε για του χρόνου. Ίσως πάει τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE