Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδά από τον Λευκό Πύργο

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδά από τον Λευκό Πύργο


Με ένα τολμηρό και πρωτότυπο σχέδιο επέστρεψε στην πόλη του ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο Κώστας Μακεδόνας ανεβαίνει στον πυργίσκο του Λευκού Πύργου και τραγουδά για τη Θεσσαλονίκη.

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στέλνοντας θετική ενέργεια σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε την βιντεοσκόπηση συναυλίας με τον Κώστα Μακεδόνα στο ψηλότερο σημείο του Λευκού Πύργου, σήματος κατατεθέντος της πόλης, εκεί όπου πραγματοποιείται η έπαρση – υποστολή της ελληνικής σημαίας.

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε για όλους μας στις μέρες μετά της καραντίνας, στέλνοντας το μήνυμα ότι «η Θεσσαλονίκη μένει αισιόδοξη».

Η συναυλία αποτελεί μια παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 21.00, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον πολιτισμό σε αυτή την δύσκολη εποχή χωρίς την παρουσία κοινού.

Κώστας Μακεδόνας - Λευκός Πύργος

Ο αγαπημένος μας Κώστας Μακεδόνας, γέννημα θρέμμα της πόλης, όπου ξεκίνησε και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, επιστρέφει τώρα στην πόλη του με ένα τολμηρό και πρωτότυπο σχέδιο.

Μια συναυλία που εμπεριέχει 15 εμβληματικά τραγούδια με άμεση αναφορά στη γενέτειρά του: «Όμορφη Θεσσαλονίκη», «Φύσηξε ο Βαρδάρης», «Θεσσαλονίκη», «Σ’ Αναζητώ στη Σαλονίκη» είναι μερικά μόνο από αυτά.

Κώστας Μακεδόνας - Λευκός Πύργος

Στη συναυλία συμμετέχει φιλικά και η γνωστή ερμηνεύτρια Μαίρη Δούτση.

Μαζί τους και οι μουσικοί Κωνσταντίνος Βελλιάδης (μπουζούκι), Χρήστος Γκαΐλας (κοντραμπάσο), Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα), Ιωάννης Περδίκης (πλήκτρα), Άγγελος Πετκίδης (ηχοληψία), Αθανάσιος Σοάννης (κρουστά) και Αθανάσιος Γκιουλετζής (βιολί).

Συντονισμός μουσικού σχήματος: Ηχόχρωμα



Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE