Η Mariah Carey αφιερώνει το «There’s Got To Be A Way» στη μνήμη του George Floyd

Η Mariah Carey αφιερώνει το «There’s Got To Be A Way» στη μνήμη του George Floyd


Η Mariah Carey τραγουδά a capella το «There’s Got To Be A Way».

Μία συναισθηματική ερμηνεία της αφιέρωσε η Mariah Carey στη μνήμη του George Floyd.

Ο 46χρονος Αφροαμερικανός από τη Μινεάπολη έχασε τη ζωή τους όταν ένας – πρώην πλέον – αστυνομικός έμεινε γονατισμένος στο λαιμό του για αρκετά λεπτά, παρά τις εκκλήσεις του ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Ο φρικτός θάνατος του George Floyd έχει επιφέρει σκηνές χάους στις ΗΠΑ, με την οργή των πολιτών να ξεχειλίζει για την αστυνομική βία.

Ελπίζοντας να φέρει λίγο φως σε αυτές τις άσχημες στιγμές που προκαλούν προβληματισμό, η Mariah Carey δημοσίευσε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ερμηνεύει από το σπίτι της το τραγούδι της «There’s Got To Be A Way» (Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος) του 1990.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι για το πρώτο μου άλμπουμ. Ακόμα ψάχνω για απαντήσεις. Πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή. Δεν μπορούμε να είμαστε σιωπηλοί», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της δημοσίευσης, προσθέτοντας την ετικέτα #BlackLivesMatter.

Η Mariah Carey προέτρεψε επίσης τους θαυμαστές της που βρίσκονται στις ΗΠΑ να συμμετάσχουν σε μία από τις εκστρατείες συλλογής υπογραφών που ζητούν την απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία του George Floyd.

Το «There’s Got To Be A Way» συμπεριλήφθηκε στον παρθενικό δίσκο της τραγουδίστριας, που κυκλοφόρησε το 1990 και έφερε ως τίτλο το όνομά της.

Πρόκειται για ένα ειρηνικό και συνάμα πολιτικό τραγούδι διαμαρτυρίας που στέλνει μήνυμα ενότητας.

«Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος / Να ενώσουμε αυτόν τον κόσμο σήμερα / Να ενωθούμε για να ανακουφίσουμε τον πόνο / Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος / Για να ενώσουμε αυτήν την ανθρώπινη φυλή / Και μαζί θα φέρουμε την αλλαγή», αναφέρουν οι στίχοι του «There’s Got To Be A Way».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE