Η Lady Gaga λέει ότι ο Donald Trump είναι «ηλίθιος και ρατσιστής από τότε που ανέλαβε»

Η Lady Gaga λέει ότι ο Donald Trump είναι «ηλίθιος και ρατσιστής από τότε που ανέλαβε»


Πυρά προς τον Donald Trump εξαπέλυσε η Lady Gaga.

Η Lady Gaga δεν συγκράτησε την οργή της στο συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τις εξεγέρσεις που προκάλεσε στις ΗΠΑ η δολοφονία του George Floyd από όργανο της τάξης.

«Είμαι εξοργισμένη με το θάνατο του George Floyd όσο είμαι και με το θάνατο των πάρα πολλών μαύρων ζωών, που έχουν χαθεί στη χώρα ως αποτέλεσμα του συστημικού ρατσισμού και του διεφθαρμένου συστήματος που τον υποστηρίζει», έγραψε η τραγουδίστρια.

«Έχει επιβληθεί σιωπή στις φωνές της μαύρης κοινότητας για πολύ καιρό και αυτή η σιωπή αποδεικνύεται θανάσιμη ξανά και ξανά. Και ανεξάρτητα από το τι κάνουν για να διαμαρτυρηθούν, εξακολουθούν να μην αντιμετωπίζονται με συμπόνια από τους ηγέτες που υποτίθεται ότι τους προστατεύουν. Οι καθημερινοί άνθρωποι στην Αμερική είναι ρατσιστές, αυτό είναι γεγονός», συνέχισε.

Lady Gaga - SAG-AFTRA Awards - Hit Channel

Η Lady Gaga κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump ότι υποκινεί πράξεις ρατσισμού.

«Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι ο πρόεδρος Trump έχει αποτύχει. Κατέχει το πιο ισχυρό αξίωμα στον κόσμο, αλλά δεν προσφέρει τίποτα άλλο από αμάθεια και προκατάληψη, ενώ οι ζωές των μαύρων συνεχίζουν να χάνονται», σημείωσε.

«Γνωρίζουμε ότι είναι ηλίθιος και ρατσιστής, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Τροφοδοτεί ένα σύστημα που είναι ήδη ριζωμένο στον ρατσισμό και τη ρατσιστική δραστηριότητα, και μπορούμε όλοι να δούμε τι συμβαίνει. Ήρθε η ώρα για αλλαγή», πρόσθεσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Η Lady Gaga ολοκλήρωσε το ένθερμο μήνυμά της προτρέποντας τους προνομιούχους ανθρώπους να «δείξουν την αγάπη τους για τη κοινότητα των μαύρων».

«Ως λευκή, προνομιούχα γυναίκα, ορκίζομαι να τους υποστηρίξω. Δεν έχουμε, ως προνομιούχα κοινότητα, κάνει αρκετά για να καταπολεμήσουμε τον ρατσισμό και να υπερασπιστούμε εκείνους τους ανθρώπους που σκοτώνονται από αυτόν», υπογράμμισε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE