Ελληνικό Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (22/2020)


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η αγαπημένη επιτυχία «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES. παραμένει για έκτη εβδομάδα στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, ενώ ανεβαίνει για πρώτη φορά και στο Νο. 1 της μικτής κατάταξης, αποτελώντας με κάθε επισημότητα το πιο δημοφιλές τραγούδι στα ελληνικά ραδιόφωνα αυτή τη στιγμή.

Το «Μισή Καρδιά» σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES και το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι για τον Χρήστο Μάστορα που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σερί ξεκίνησε με το «Γιατί» που διένυσε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 και συνεχίστηκε με το «Δεν Έχω Ιδέα» που παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό», μία συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το «Μισή Καρδιά» έχουν γράψει μαζί οι ΜΕΛΙSSES και ο STAN Αντιπαριώτης.

Νέες είσοδοι

«Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια 2019» – Θοδωρής Φέρρης (No. 16)

Το τραγούδι «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια» κυκλοφόρησε το 2004 στο δισκογραφικό ντεμπούτο του Θοδωρή Φέρρη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το τραγούδι ξεχώρισε και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού για να επανέλθει ανανεωμένο στον ήχο του σήμερα με μία εμπνευσμένη διασκευή που επιμελήθηκε η Ράνια Κωστάκη.

Το single «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια» έχει ήδη βρεθεί για 22 εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

«Με Ανάσα Κομμένη» – Ηλίας Καμπακάκης (No. 19)

Ο Ηλίας Καμπακάκης επέστρεψε δισκογραφικά «Με Ανάσα Κομμένη», κυκλοφορώντας άλλο ένα τραγούδι που αγαπήθηκε.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Ηλίας Kαμπακάκης ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια, σταθερή συνοδοιπόρος του σε κάθε βήμα του στη δισκογραφία τα τελευταία χρόνια.

Η δοκιμασμένη συνεργασία επαναλήφθηκε και το αποτέλεσμα είναι ακόμα ένα δυναμικό κομμάτι που κερδίζει μία θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Με Ανάσα Κομμένη» σηματοδότησε το πρώτο τραγούδι του Ηλία Καμπακάκη που αποκτά το δικό του music video.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE