Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη μέρα της Μαρίνας στο σχολείο μετά την καραντίνα!

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη μέρα της Μαρίνας στο σχολείο μετά την καραντίνα!


Η μικρότερη κόρη της, η οποία είναι πέντε χρονών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και η Ελένη Μενεγάκη όπως μας αποκάλυψε αποφάσισε να τη στείλει στο σχολείο της!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες: «Μην τα αντιμετωπίζουμε τα μικρά παιδάκια σαν τα μεγαλύτερα. Δεν είναι. Τα παιδιά τα μικρά έχουν ανάγκη τις παρέες τους, τους φίλους τους. Και εγώ ως μαμά, δεν θα σας πως ψέματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν «τώρα φτάσαμε στο παρά πέντε. Να τη στείλω ή να μη τη στείλω; Θα τη στείλω, γιατί αν δε τη στείλω είναι σαν να λέω ήδη στο μυαλό μου, ότι όλο το καλοκαίρι θα είμαι από πίσω από το παιδί μου, θα το κυνηγάω γύρω-γύρω και δε θα το αφήνω να λέει ούτε γεια σε άλλο παιδάκι. Μα δε γίνεται! Δηλαδή τι; Θα το απομονώσω; Θα τρελαθεί! Ένα μικρό παιδάκι είναι»!

Σήμερα λοιπόν που και τα Δημοτικά άνοιξαν, ανέφερε: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα της. Αύριο ξεκινά το σχολείο η μικρή μου. Θα ήθελα πολύ να τη δω αυτή την εικόνα την ώρα που θα μπαίνει μέσα… Όσον αφορά το δικό μας σχολείο υπάρχει ένα πρωτόκολλο και το πού μέχρι πού αφήνεις το παιδί σου, δεν μπορείς και εσύ να το συνοδεύσεις. Είναι διαφορετικά τα πράγματα πια, δεν το παίρνεις και το πας μέχρι μέσα στην τάξη, είναι διαφορετικά…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη με όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την πεντάχρονη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE