Διονύσης Πρωίος: Οι δύο και μοναδικές φωτογραφίες που έχει με τον αδικοχαμένο γιο του στο Facebook!

Διονύσης Πρωίος: Οι δύο και μοναδικές φωτογραφίες που έχει με τον αδικοχαμένο γιο του στο Facebook!


MasterChef 4: Ήταν μόλις 19 ετών όταν το νήμα της ζωής του Μιχάλη Πρώιου, γιου του αγαπημένου παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου, κόπηκε βίαια, απρόσμενα, ξαφνικά!

Ο Διονύσης ενημερώθηκε από τηλεφώνου για τον ξαφνικό χαμό του. Ήταν στην Αργεντινή όπου ζει η οικογένειά του, η μητέρα και τα αδέλφια του και είχε πάει να τους δει.

Είχε αφήσει τον «μικρό» στη Μύκονο να κάνει διακοπές αλλά πού να φανταζόταν ότι θα ζούσε τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να ζήσει ένας γονιός. Να χάνει το παιδί του!

Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε πριν από λίγο καιρό ο στενός φίλος του Διονύση, ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έζησε από κοντά την όλη τραγωδία, τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια, όταν ο παίκτης του MasterChef πήγε στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο για να ζωγραφίσει τους τοίχους.

Έγιναν καλοί φίλοι και μάλιστα εκείνη την περίοδο ο Διονύσης γνώρισε τη σύζυγό του και αργότερα απέκτησαν τον γιο τους Μιχάλη.

Το ζευγάρι χώρισε και το παιδί μεγάλωσε ο πατέρας.
Επί 19 χρόνια δεν έφυγε από δίπλα του και το μεγάλωσε με αγάπη και ευλάβεια, όπως είχε αποκαλύψει ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks περιγράφοντας την τραγωδία που είχε συμβεί στον Διονύση, είχε αποκαλύψει:

«Μετά από 19 χρόνια που το παιδί μεγάλωσε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην Αργεντινή για να δει τους δικούς του και επέστρεφε.

Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε “γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου”.

Το παιδί του σκοτώθηκε στη στροφή απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά στη Μύκονο με μηχανάκι! Έφυγε το μηχανάκι και έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Διονύσης ήρθε από την Αργεντινή ράκος να θάψει το παιδί του. Ήταν χάλια.

Ο γιος του έπαιζε ντραμς και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα. Το φέρετρο ήταν άσπρο και ο Διονύσης έβγαλε ένα σπρέι και έγραψε “ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έκλαιγα δυο μέρες. Έθαψε το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει όσα δεν είχε αυτός στη ζωή του».

Ο Διονύσης από τότε ζει και αναπνέει για να μνημονεύει τον γιο του και μάλιστα έχει πει πολλές φορές μέσα στο MasterChef πως ο μοναδικός λόγος που έλαβε μέρος ήταν γιατί ήταν όνειρο του Μιχάλη να βρεθεί στη θέση αυτή.

Κάθε φορά που οι κριτές μάλιστα τού λένε τα καλύτερα για κάποιο πιάτο του, ο Διονύσης αποδίδει την επιτυχία του στη “συνεργασία” του με τον Μιχάλη που συχνά λέει πως είναι από πάνω και τον κοιτά.

Δείτε τις δύο και μοναδικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE