Εβελίνα Παπούλια: Το διαζύγιο και η απίστευτη αποκάλυψη της για την πρώτη νύχτα του γάμου της!

Εβελίνα Παπούλια: Το διαζύγιο και η απίστευτη αποκάλυψη της για την πρώτη νύχτα του γάμου της!


Η ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως αυτή τη περίοδο είναι σε σχέση ενώ εξήγησε και το λόγο που δεν κατάφερε να παραμείνει παντρεμένη.

Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να εξομολογηθεί και πώς την πρώτη ημέρα του γάμου της δεν κοιμήθηκε μαζί με τον σύζυγό της.

«Πριν παντρευτώ δεν με ενοχλεί τίποτα. Τώρα βέβαια έχω απομυθοποιήσει και τον γάμο… Παιδί ήθελα να κάνω. Ήμουν σίγουρη ότι θα το κάνω στα 27. Από έξι χρονών που με θυμάμαι, ήξερα τι ήθελα οπότε οτιδήποτε σκεφτόμουν, για κάποιο λόγο γινόταν….», είπε και συνέχισε:

«Αν μπορούσα να μην παντρευτώ δε θα παντρευόμουν. Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συντρόφου μου. Και στους δύο γάμους συνέβη ένα γεγονός που με έκανε να πω “εγώ αυτόν δεν τον ξέρω”.

Επειδή υπάρχει το στρες του γάμου πάντα, δεν βγαίνει σε όλους ο καλύτερος εαυτός τους… Είναι δύσκολη περίοδος αυτή. Δεν θεωρώ, λοιπόν, ότι ήμουν εγώ μόνο που δεν ήθελα. Πιστεύω ότι και οι άλλοι δεν ήθελαν στην πραγματικότητα… Όταν την πρώτη μέρα του γάμου λες «δεν θα κοιμηθούμε μαζί».

Κυριολεκτώ… Φαίνομαι υπερβολική αλλά ότι λέω κυριολεκτώ. Δεν το ξανασυζητήσαμε και μετά από ένα μήνα πήραμε και το διαζύγιο. Δεν ήταν στενάχωρο. Δεν είχα νιώσει αυτό το μέγεθος της αγάπης. Κάπως έτσι το βλέπω. Τώρα το νιώθω, είμαι σε σχέση που το νιώθω» ανέφερε η ηθοποιός.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE