«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως θα ανοίξω του χρόνου την τηλεόραση και δεν θα δω Ελένη» (photos)

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως θα ανοίξω του χρόνου την τηλεόραση και δεν θα δω Ελένη» (photos)


Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει ακόμα αποσυρθεί από την τηλεόραση όπως αποφάσισε να κάνει μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όμως ήδη κάποιοι πολύ δικοί της άνθρωποι δεν θέλουν να πιστέψουν ότι η παρουσιάστρια δεν θα είναι στην τηλεόραση.

Κάτι που παραδέχεται δημόσια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος και φέτος ανήκει στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη. Σε συνέντευξή του, ο ίδιος μίλησε για την απόφαση αυτή της ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης με πολλή τρυφερότητα.

«Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται μετά τα 6 χρόνια συνεργασίας μας είναι πως καταλαβαίνω την προστατευτικότητά της, την αγάπη της, τον επαγγελματισμό της, τα «θέλω» της να μην εκθέσει ποτέ τις ζωές μας και την κατάστασή μας. Σκέφτομαι την αγάπη που έδειχνε σε όλους μας, όταν έσκυβε πάνω από κάθε προσωπικό μας πρόβλημα.

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως θα ανοίξω του χρόνου την τηλεόραση και δεν θα δω «Ελένη», γιατί σου φτιάχνει η διάθεση. Είναι το πρώτο πράγμα που με ρωτούν όταν με βλέπουν στον δρόμο. Για την Ελένη νιώθω πραγματικό ευγνώμων που η είσοδός μου στην τηλεόραση έγινε μαζί της.

GALLERY


ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Νιώθω αγάπη όταν τη σκέφτομαι. Σε μένα που δεν είμαι δημοσιογράφος, έδειξε την ίδια όρεξη και αγάπη να μου μάθει πράγματα και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Εύχομαι η απόφαση που πήρε να είναι αυτή που πραγματικά ήθελε και να γυρίσει γρήγορα πίσω» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Secret.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE