Είναι έγκυος και η ανακοίνωσή της στο Instagram συγκινεί: «Φοβόμουν ότι δεν θα γίνω μητέρα»

Είναι έγκυος και η ανακοίνωσή της στο Instagram συγκινεί: «Φοβόμουν ότι δεν θα γίνω μητέρα»


Είναι έγκυος και ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της και τα πρώτα σημάδια της φουσκωμένης κοιλίτσας της φαίνονται.

«Δυο χρόνια πριν διαγνώστηκα με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, καθώς δεν είχα περίοδο για επτά χρόνια. Καταρρακώθηκα γιατί το να γίνω μητέρα και να κάνω οικογένεια με τον αγαπημένο μου ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο. Φοβόμουν ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να το καταφέρω γιατί μου είχαν πει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συλλάβω με φυσικό τρόπο. Ξεκίνησα να κάνω έρευνα σχετικά με το PCOS και κατάλαβα ότι το δικό μου δεν ήταν το σύνηθες γιατί το σώμα μου βρισκόταν συνεχώς σε ένα άγχος. Δεν είχα νιώσει ποτέ άγχος ψυχικά, οπότε δεν μπορούσα να το καταλάβω, όμως η ζωή μου ήταν γεμάτη από ταξίδια, από γυμναστική, από διατροφικούς περιορισμούς. Θεωρώ ότι είχα πιέσει το σώμα μου πάρα πολύ και ειλικρινά κάθε σώμα είναι διαφορετικό, αλλά το δικό μου δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την πίεση των ταξιδιών.

Εκεί ξεκίνησα να ψάχνω για τη φυσική ίαση του PCOS και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να κάνω πολύ λιγότερη γυμναστική μεγάλης έντασης, να μην απαγορεύω τροφές, να είμαι καλή με τον εαυτό μου και να ξεκουράζομαι όταν πρέπει. Επίσης δοκίμασα διάφορα φυσικά συμπληρώματα, βελονισμό και πήραμε ένα σπίτι πίσω στην Ιρλανδία, όπου μπορούσα να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που τελικά είχα περίοδο τον περασμένο Νοέμβριο και έτσι τώρα, σε λίγο καιρό θα είμαστε τρεις. Στις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν έχω να πω να πιστεύετε στον εαυτό σας, να είστε καλές με τον εαυτό σας και το σώμα σας και μην αφήνετε τις κακές σκέψεις να σας καταβάλουν…» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE