Οι Thirty Seconds To Mars στηρίζουν τους εργαζόμενους στις πρώτες γραμμές

Οι Thirty Seconds To Mars στηρίζουν τους εργαζόμενους στις πρώτες γραμμές


«Θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους διακινδυνεύουν την ασφάλειά τους για τη δική μας», σημειώνουν οι Thirty Seconds To Mars.

Οι Thirty Seconds To Mars συμβάλλουν στη στήριξη των εργαζόμενων στις πρώτες γραμμές στον καιρό της πανδημίας.

Το γκρουπ παρουσίασε μία νέα σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει T-shirts και φούτερ με την επιγραφή «Thank You For Your Service» (Σας ευχαριστούμε για το έργο σας) στην μπροστινή πλευρά, ενώ στο πίσω μέρος απαριθμούνται όλοι οι τύποι εργαζομένων στις πρώτες γραμμές της πανδημίας, από τους γιατρούς μέχρι του οδηγούς φορτηγών.

Οι Thirty Seconds To Mars διαθέτουν επίσης προς πώληση T-shirts και φούτερ στα οποία έχουν εκτυπωθεί το μήνυμα «Wash Your F#%king Hands» (Πλύνετε τα αναθεματισμένα χέρια σας), περνώντας το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη από τον COVID-19.

Αν και οι τιμές των προϊόντων είναι υψηλές, καθώς εκτείνονται από 40 μέχρι 70 δολάρια ανάλογα με το στιλ, τα χρήματα θα διατεθούν για καλό σκοπό.

Jared Leto

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα παραχωρηθούν στο Frontline Responders Fund, μία καμπάνια συλλογικής χρηματοδότησης που δημιουργήθηκε στην πλατφόρμα GoFundMe από τη Flexport.org.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 8,1 από τα 10 εκατομμύρια δολάρια που έχουν τεθεί ως στόχος στην εκστρατεία για να διασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή την πανδημίας θα λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται.

«Θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή και εργάζονται σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας που διακινδυνεύουν την ασφάλειά τους για τη δική μας», έγραψαν οι Thirty Seconds To Mars στο Instagram.

Παράλληλα η μπάντα δημοσίευσε μία φωτογραφία του frontman Jared Leto να φορά μία από τις μπλούζες της σειράς.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE