Η Halsey μελετά εντατικά για να γίνει δικηγόρος

Η Halsey μελετά εντατικά για να γίνει δικηγόρος


Για τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου προετοιμάζεται αυτό το διάστημα η Halsey.

Η Halsey μελετά εντατικά για να προσθέσει στο βιογραφικό της ακόμα μία επαγγελματική ιδιότητα, αυτή της δικηγόρου.

Ενώ ο κόσμος προσπαθεί να συνηθίσει τον περιορισμό των κοινωνικών επαφών λόγω της πανδημίας, η τραγουδίστρια, ελλείψει καλλιτεχνικών δρωμένων, πέρνα τις τελευταίες ημέρες διαβάζοντας νομική.

Όπως φαίνεται σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί στο συνταγματικό δίκαιο ενώ στον υπόλοιπο χρόνο της δοκιμάζει στην κουζίνα της μερικές νέες συνταγές.

«Έβγαλα το βραχιόλι μου από τον αστράγαλό μου γιατί είχα φαγούρα και τώρα πρέπει να το ξαναβάλω. Έκανα μία κις λορέν και ένα φρέσκο ραβιόλι με σπανάκι και κολοκύθα», ανέφερε δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή της σε καραντίνα.

«Η νομική είναι διασκεδαστική αλλά δύσκολη. Ομορφος ουρανός. Δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω το “Avatar”. Και κρίνοντας από την εικόνα του μωρού, ήμουν ένα αποστασιοποιημένο μικρό φρικιό που ονειροπολεί τη δεκαετία του ’70 για όλη μου τη ζωή. Αυτό ήταν όλο, ευχαριστώ», συμπλήρωσε.

Halsey - A Conversation About Bipolar Disorder - Artist Spotlight Stories

«Γιατί μελετάς συνταγματικό δίκαιο; Για κάποιο λόγο συγκεκριμένα ή από περιέργεια;», ρώτησε ένας χρήστης τον Instagram, στον οποίο απάντησε η Halsey: «Μελετάω για τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου!»

Όπως σημείωσε χρήστης του Reddit αναφορικά με τις επιδιώξεις της τραγουδίστριας, στην πολιτεία της Καλιφόρνια η Halsey δεν χρειάζεται να φοιτήσει σε νομική σχολή για να λάβει μέρος στις εξετάσεις.

Αρκεί να παρακολουθήσει σχετικό πρόγραμμα μαθητείας στη νομική, να περάσει τις εξετάσεις του πρώτου έτους και μετά να περάσει τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου.

Επίσης η Καλιφόρνια έχει τις πιο δύσκολες εξετάσεις στις ΗΠΑ, με ποσοστό επιτυχίας μόνο 54%.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE