Η Demi Lovato δίνει το σύνθημα για «Υπερηφάνεια Παντού»

Η Demi Lovato δίνει το σύνθημα για «Υπερηφάνεια Παντού»


«Αυτό δεν είναι παρέλαση, αυτό είναι Υπερηφάνεια», υπογραμμίζει η Demi Lovato.

Η Demi Lovato στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει του Μήνα Υπερηφάνειας.

Η 27χρονη τραγουδίστρια δανείζει τη φωνή της στην καμπάνια «Pride Everywhere» (Υπερηφάνεια Παντού) της οργάνωσης Trevor Project, μία εκστρατεία που επιδιώκει να προσεγγίσει τους νέους ανθρώπους της LGBTQ κοινότητας που αισθάνονται απομονωμένοι και αδυνατούν να γιορτάσουν την Υπερηφάνεια εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

«Όταν βλέπετε αυτή την παρέλαση, τι βλέπετε;», ρωτά τους θεατές η Demi Lovato, ενώ στο βίντεο προβάλλονται πλάνα από παλαιότερα Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

«Βλέπετε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα που ελέγχουν τη δύναμή τους           χωρίς διάθεση απολογίας και τη χρησιμοποιούν για όσους τη χρειάζονται. Βλέπετε την αντοχή σε χίλιες μορφές, τη δύναμη να σηκωθείς παρά τους τόσους πολλούς λόγους να καθίσεις», αναφέρει.

«Βλέπετε τη φαντασία σε κάθε στροφή, μια εξαιρετική ικανότητα που μοιράζονται τα δημιουργικά μυαλά, γράφουν ιστορίες, επιλύουν προβλήματα και ζωγραφίζουν εικόνες που θα γίνουν η ιστορία μας», προσθέτει η pop star.

«Βλέπετε την ενέργεια που μας καθοδηγεί, που μας οδηγεί… Αυτό δεν είναι παρέλαση, αυτό είναι Υπερηφάνεια», υπογραμμίζει.

Θυμίζουμε ότι μέλη του Trevor Project συμμετείχαν για τη συνεργασία της Demi Lovato με τον Sam Smith στο τραγούδι «I’m Ready», που κυκλοφόρησε στα μέσα του Απριλίου.

Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1998 από τους δημιουργούς της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας μικρού μήκους «Trevor». Αποστολή της είναι η παροχή ψυχολογικής στήριξης σε καταστάσεις κρίση και η πρόληψη των αυτοκτονιών στα LGBTQ άτομα κάτω των 25 ετών.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE