Η νέα πλατφόρμα της Deutsche Grammophon για μοναδικές εμπειρίες κλασικής μουσικής

Η νέα πλατφόρμα της Deutsche Grammophon για μοναδικές εμπειρίες κλασικής μουσικής


Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα από την Deutsche Grammophon ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής.

Η Deutsche Grammophon ξεκινά τη λειτουργία μιας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας για μοναδικές εμπειρίες κλασικής μουσικής.

Ένας διαδικτυακός προορισμός με events από καλλιτέχνες όπως Anna Netrebko, Daniel Barenboim, Rudolf Buchbinder, Andris Nelsons, Rolando Villazón, John Williams, Anne-Sophie Mutter & Wiener Philharmoniker και άλλους

Το premium περιεχόμενο για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής συμπεριλαμβάνει music videos, ακυκλοφόρητο υλικό και άλλα πολλά.

Η Deutsche Grammophon λάνσαρε πρόσφατα τη νέα online πλατφόρμα της, ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής και για μια μοναδική εμπειρία μέσα από performances και άλλο υλικό που θα κρατά τη σχέση αυτή του κοινού και της μουσικής, ζωνταν.

Το όνομα της πλατφόρμας είναι «DG Premium» και περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό.

Σημαντική επιπλέον δυνατότητα της DG premium είναι η αγορά εισιτηρίων για live-streamed performances και events από μεγάλους καλλιτέχνες.

Η DG Premium περιλαμβάνει επίσης και forum όπου το κοινό μπορούν διαδικτυακά να συζητούν για σχετικά θέματα, να ενημερώνονται για ψηφιακές εκδηλώσεις κ.ά.

Ένα αναμενόμενο ψηφιακό δρώμενο είναι το Bayreuth Festival 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες για σχετικές δραστηριότητες αλλά και για το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Άλλο ένα κορυφαίο γεγονός της DG Premium που αναμένεται είναι η πρεμιέρα της μαγνητοσκοπημένης εμφάνισης του συνθέτη John Williams στη Βιέννη. Μαζί του μάλιστα ήταν και η Anne-Sophie Mutter.

«Από τότε που ιδρύθηκε πριν από 120 χρόνια, η Deutsche Grammophon πρωτοπορεί στη σύνδεση των κλασικών καλλιτεχνών και του κοινού μέσω της τελευταίας τεχνολογίας υψηλής ποιότητας», δήλωσε ο Δρ. Clemens Trautmann, Πρόεδρος της Deutsche Grammophon.

Η πλατφόρμα DG Premium ξεκινά τη λειτουργία της με την ανάρτηση μιας πλούσιας συλλογής από βίντεο που δίνει στο κοινό πρόσβαση σε 120 ηχογραφήσεις που εκπροσωπούν την Deutsche Grammophon.

Το μενού της DG Premium περιλαμβάνει επίσης και videos από τους Avi Avital, Daniel Barenboim, Seong-Jin Cho, Albrecht Mayer, Andreas Ottensamer και Anna Prohaska.

Ανακαλύψτε την πλατφόρμα DG Premium στη διεύθυνση www.dg-premium.com.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE