«Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια»!

«Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια»!Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 00:10

Ο Βασίλης Ζούλιας ανοίγει την καρδιά του: «Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια»!

Την καρδιά του άνοιξε το βράδυ της Τρίτης στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μίλησε μέσα σε όλα, για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Ζούλιας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει». «Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος» συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας. «Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία» πρόσθεσε.

«Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Βασίλης Ζούλιας. «Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ».

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση που κατόρθωσε να κτίσει μετά από αρκετά χρόνια με τον πατέρα του. «Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό» τόνισε. «Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια».

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 00:10Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE