Ο Andrea Bocelli αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό

Ο Andrea Bocelli αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό


Ο Andrea Bocelli και η σύζυγός του δώρισαν το πλάσμα τους για τις έρευνες για τον COVID-19.

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από τον COVID-19 με ήπια συμπτώματα, αν και χαρακτήρισε την εμπειρία του «έναν εφιάλτη», σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera.

«Η εμπειρία μου από τον κορονοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Πίζα.

Ο Andrea Bocelli και η σύζυγός του είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο της Πίζας για να δωρίσουν το πλάσμα τους για τις έρευνες για τον COVID-19.

«Ξεπεράσαμε την ασθένεια πολύ καλά, παρόλο που δυστυχώς χρειάστηκε να ακυρώσω πολλές συναυλίες και αυτό ήταν μια κακή εμπειρία. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη γιατί ένιωθα ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Ήλπιζα να ξυπνήσω από στιγμή σε στιγμή», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στην Ιταλία, η οποία ξεκίνησε στις 4 Μαΐου, ο Andrea Bocelli δήλωσε «ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήμουν εγώ που έπρεπε να λάβω αποφάσεις».

«Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι πολιτικός και δεν κλήθηκα να πάρω αποφάσεις, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτού που πρέπει να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις», είπε.

Ο Andrea Bocelli εκτίμησε ότι υπάρχει «υπερβολικά πολύς συναγερμός» για τον COVID-19 επί του παρόντος και ότι αυτή η στάση ήταν δικαιολογημένη στην αρχή της κρίσης αλλά όχι τώρα.

Ο τενόρος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 10 Μαρτίου. Ένα μήνα αργότερα, στις 12 Απριλίου, έδωσε μία συγκλονιστική συναυλία στο Duomo του Μιλάνου, τον μεγάλο καθεδρικό ναό της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας.

Η συναυλία με τίτλο «Music for Hope» (Μουσική για την ελπίδα) πραγματοποιήθηκε την ημέρα του Πάσχα των καθολικών και κατά τη διάρκειά της ο Andrea Bocelli έψαλε μόνος μέσα στον καθεδρικό ναό ύμνους και μελωδίες της εκκλησιαστικής μουσικής.

Andrea Bocelli - Duomo

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE