Οι Twenty One Pilots μοιράζονται τη Live εκτέλεση του «Level Of Concern»

Οι Twenty One Pilots μοιράζονται τη Live εκτέλεση του «Level Of Concern»


Στις αυλές των σπιτιών τους ηχογράφησαν οι twenty one pilots τη live εκτέλεση του «Level Of Concern».

Οι twenty one pilots μοιράζονται τη live εκτέλεση του νέου τους single «Level Of Concern».

Ο Josh Dun και ο Tyler Joseph παρουσίασαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά το καινούργιο τραγούδι τους στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, την προηγούμενη Παρασκευή (22/05).

Τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, τα δύο μέλη του γκρουπ και οι μουσικοί της μπάντα τους ηχογράφησαν το τραγούδι από τις αυλές των σπιτιών τους.

Η εκδοχή του «Level Of Concern» που παρουσιάστηκε στο «The Tonight Show» μαγνήτισε το κοινό των twenty one pilots και είχε ευρεία αποδοχή, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το βίντεο άγγιξε γρήγορα τις 900.000 προβολές στο YouTube.

Οι twenty one pilots δείχνουν γρήγορα αντανακλαστικά και κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες τη ζωντανή εκτέλεση του «Level Of Concern», προσφέροντας στους θαυμαστές μία εναλλακτική έκδοση του τραγουδιού που θα μπορούν να την απολαμβάνουν παράλληλα με την πρωτότυπη.

Το «Level Of Concern» κυκλοφόρησε από τη Fueled by Ramen στις αρχές του Απριλίου. Ο θεματικός άξονας των στίχων του περιστρέφεται γύρω από την τρέχουσα πανδημία του COVID-19.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέρος των εσόδων που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο ταμείο Crew Nation που δημιούργησε η εταιρεία διοργάνωσης καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών θεαμάτων Live Nation.

Όσον αφορά τη συνέχεια μετά το «Level Of Concern», ο Tyler Joseph αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι γράφει εν μέσω της καραντίνας ένα καινούργιο άλμπουμ. Ωστόσο δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος πότε θα κυκλοφορήσει.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE