Η ανακοίνωση της Βαλαβάνη: «Αυτό είναι το νέο μέλος στην οικογένειά μας» (photos)

Η ανακοίνωση της Βαλαβάνη: «Αυτό είναι το νέο μέλος στην οικογένειά μας» (photos)


Το ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει κάτω από την ίδια στέγη και απολαμβάνει τον έρωτά του, πριν από περίπου έναν μήνα βρήκε ένα πλασματάκι που όπως περιγράφει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν σε κακή κατάσταση. Όμως, η γνωστή παρουσιάστρια κατάφερε με υπομονή και επιμονή να το βοηθήσει και πλέον μας τη συστήνει ως το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Ευρυδίκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του και έγραψε:

«Πριν από έναν μήνα ακριβώς βρήκαμε αυτό το πλασματάκι κάτω από το σπίτι μας σε άσχημη κατάσταση. Μη γνωρίζοντας από γατάκια, γιατί μεγάλωσα με σκύλους, κάθισα και διάβασα πολύ για το τι πρέπει να κάνω και πώς να το φροντίσω.

Ζεστές θερμοφόρες, πολλά και μικρά γεύματα, αποστείρωση του μπιμπερό και κάθε 2 με 3 ώρες ξύπνημα το βράδυ για φαγητό. Τι κι αν υπήρχαν βράδια που κοιμόμουν στον καναπέ πλάι σου; Εγώ ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα σε κρατήσουμε!

Οι μέρες περάσαν, όλα πήγαν καλά, ξεπεράσαμε τον κίνδυνο και τώρα είμαστε ολόκληρα κορίτσια και κάνουμε τρέλες! Καλό κουράγιο @costavasaloshd! Παιδιά η Suki! είναι το νέο μέλος στην οικογένειά μας! [Suki: Japanese girl’s name, meaning “beloved”] Είναι υπέροχη, μοναδική και αξιολάτρευτη! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και σώστε μια ψυχή!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE