Συνεχίζει η Lana Del Rey στο Instagram, «Όταν χορεύω με λένε σκύλα, όταν το κάνε η FKA Twigs είναι τέχνη»

Συνεχίζει η Lana Del Rey στο Instagram, «Όταν χορεύω με λένε σκύλα, όταν το κάνε η FKA Twigs είναι τέχνη»


H Lana Del Rey  με νέα ανάρτηση στο Instagram απαντά ξανά στις κατηγορίες περί ρατσιστικών δηλώσεων. «Δεν είμαι εχθρός. Με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ την ευθραυστότητα».

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, η Lana Del Rey συνεχίζει να υπερασπίζεται τα λεγόμενά της και απαντά ξανά στις κατηγορίες περί ρατσιστικών δηλώσεων. Κατηγορίες που ξέσπασαν πριν μερικές μέρες, όταν στην ανακοίνωση του νέου της άλμπουμ αναφέρθηκε σε τραγουδίστριες όπως η Beyoncé, η Ariana Grande και η Nicki Minaj. Στο νέο βίντεο, η Lana δηλώνει:

«Δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω να μιλάω γι ‘αυτό, θέλω απλώς να θυμίσω ότι στο post αυτό η μόνη διακήρυξή μου αφορούσε το γεγονός ότι το φεμινιστικό κίνημα χρειάζεται περισσότερη ευθραυστότητα. Όταν μιλάω για “γυναίκες σαν κι εμένα” δεν εννοώ “λευκές γυναίκες σαν κι εμένα”. Αναφέρομαι σε γυναίκες που οι άλλοι δεν πιστεύουν επειδή πιστεύουν: “Ω, λοιπόν, αν το αξίζει”».

«Είναι λυπηρό γιατί οι γυναίκες που ανέφερα – εκείνες που τραγουδούν για χορό για λεφτά ή οτιδήποτε άλλο, που είναι οι ίδιες που τραγούδησα για 13 χρόνια – είναι φίλες και συνάδελφοι. Η διαφορά είναι ότι όταν εγώ κάνω pole dance, με λένε σκύλα, όταν το κάνει η FKA twigs είναι τέχνη. Δεν θέλω η ανάρτησή μου, που έγινε για να υπερασπιστεί την ευθραυστότητα, να περάσει σαν ρατσιστική. Δεν είναι σωστό».

«Είμαι δυνατή, μπορείτε να με αποκαλείτε ό, τι θέλετε. Λυπάμαι που δεν συμπεριέλαβα μια 100% καυκάσια τραγουδίστρια. Λέει πολύ περισσότερα σε εσάς παρά σε μένα».

Στη συνέχεια, η Lana μίλησε για τα σχόλια που δέχτηκε: «Πάνω από 200 χιλιάδες σχόλια εναντίον μου, ο αριθμός τηλεφώνου μου κατέληξε στο διαδίκτυο, φράσεις όπως «είσαι λευκή πόρνη» . Είναι το αντίθετο πνεύμα από αυτό εκείνων που θέλουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των άλλων. Είναι το είδος συμπεριφοράς που δημιουργεί ευθραυστότητα, αλλά δεν θα με σταματήσει. Δεν είμαι ο εχθρός, δεν είμαι ρατσίστρια. Ο Θεός να σας ευλογεί, και άντε γ@μ@θ@τε αν δεν σας αρέσει το post».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE