Ο Kanye West ετοιμάζει καινούργιο άλμπουμ

Ο Kanye West ετοιμάζει καινούργιο άλμπουμ


Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο single από το νέο άλμπουμ του Kanye West, σύμφωνα με συνεργάτη του ράπερ.

Ο Kanye West ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «God’s Country» (Χώρα του Θεού), με καινούργια μουσική που μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα, επιβεβαίωσε μια πηγή κοντά στον Αμερικανό ράπερ.

Ο διάσημος κινηματογραφιστής και καλλιτέχνης Arthur Jafa έκανε την αποκάλυψη σε πρόσφατη live συνομιλία στο Instagram με τη Γαλλίδα καλλιτέχνη Michèle Lamy.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Jafa είπε στη Lamy ότι ήταν πρόσφατα «πραγματικά απασχολημένος» με ένα βίντεο στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον West.

«Είναι από το νέο του δίσκο» είπε Jafa, αν και σημείωσε ότι το πρότζεκτ δεν συνδέεται με την εμπειρία της Κυριακάτικης Λειτουργίας του Kanye West και το γκρουπ Sunday Service.

«Έχει τίτλο “God’s Country” και έτσι θα τιτλοφορείται και  το πρώτο single, υποθέτω. Δεν ξέρω αν δεν πρέπει να το ανακοινώσω. Αλλά ναι είναι από ένα νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει. Δεν ξέρω πότε βγαίνει το άλμπουμ, αλλά το single, νομίζω, ίσως κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί. Δεν είναι σίγουρο. Δεν είναι σίγουρο», ανέφερε ο Arthur Jafa.

Το 2017 ο Jafa είχε συμπεριλάβει το τραγούδι «Ultralight Beam» (2016) του Kanye West στην ταινία του «Love Is The Message, The Message Is Death». Ο βραβευμένος καλλιτέχνης είναι επίσης δημιουργός μουσικών βίντεο για τη Solange και τον JAY-Z.

Ο Kanye West δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά τη νέα του μουσική και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Kanye West - Hit ChannelSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE