«Νύχτα στον Ρυθμό» με την Έλλη Κοκκίνου

«Νύχτα στον Ρυθμό» με την Έλλη Κοκκίνου


Μοναδικές ερμηνείες και διασκευές έχει ετοιμάσει η Έλλη Κοκκίνου για τη δική της «Νύχτα στον Ρυθμό».

Η Έλλη Κοκκίνου θα είναι καλεσμένη της Ράνιας Κωστάκη στην 26η «Νύχτα στον Ρυθμό».

Η Έλλη Κοκκίνου, μια ερμηνεύτρια που σε κάθε εμφάνισή της μας μαγεύει, θα βρεθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου καλεσμένη της Ράνιας Κωστάκη σε μια ξεχωριστή «Νύχτα στον Ρυθμό».

Συντονιστείτε στις 21.30 ακριβώς σε ένα YouΤube Live Show στην επίσημη σελίδα του Ρυθμού 94.9 στο YouTube για να μην χάσετε στιγμή από αυτή τη μοναδική «Νύχτα στον Ρυθμό» με την Έλλη Κοκκίνου.

Καυτές ερωτήσεις και μοναδικές ερμηνείες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλλης, αλλά και διασκευές από αγαπημένα της τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, θα μας μαγέψουν το βράδυ της Τετάρτης.

Νύχτες γεμάτες εκπλήξεις αποκλειστικά στον Ρυθμό 94.9.

Η «Νύχτα Στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το διαδίκτυο ως media μέσο και τη λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο διαδίκτυο ταυτόχρονα.

Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept.

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός διαδικτυακού show.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE